Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Museum Lepramuseet St. Jørgens Hospital
Åpen i dag: 12:00 - 14:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Et museumsbesøk du vil huske lenge

Gamle St.Jørgens hospital, eller Lepramuseet, er vel verd et besøk om du er i Bergen. Dyktige... les mer

Anmeldt 21. august 2018
h_kont
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Sterke og lærerike tablåer med gripende historie i veggene

Sterke inntrykk og god innføring i en grusom sykdom og triste skjebner. Gir mange inntrykk til... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Nina H
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 325 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 219,46
Mer informasjon
fra USD 149,20
Mer informasjon
fra USD 851,30
Mer informasjon
Mat og kultur tur
13 anmeldelser
fra USD 105,58
Mer informasjon
Anmeldelser (325)
Filtrer anmeldelser
325 resultater
Vurdering fra reisende
141
127
53
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
141
127
53
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 325 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2020

Utrolig kul opplevelse! Helt fantastisk guide som med sin kunnskapsrike og engasjerende omvisning lærte oss utrolig mye om både lepraens og byens historie. Anbefales på det absolutt varmeste!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, petterhalvorseno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018

Forsøkte å besøke lepramuseet i oktober/november, men det var dessverre stengt. Synd, det må da være interesse for dette museet utover høsten og vinteren...?

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, roarl812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Gamle St.Jørgens hospital, eller Lepramuseet, er vel verd et besøk om du er i Bergen. Dyktige omvisere forteller historien om det gamle hospitalet og de ulykksalige pasientene. Du kan vandre rundt i byggene og se hvordan de stakkers spedalske levde og lese deres historier. At det var bergenseren Armauer Hansen som oppdaget leprabasillen og gjorde det mulig å behandle verdens leprarammete, er en ekstra god grunn for besøket.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, h_kont
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017

Et samfunn midt i byen for menneskene som måtte isoleres pga sykdommen lepra. Museet viser hvordan de bodde og om forholdene de levde under. Den gamle kirken i tømmer er veldig spesiell og verdt et besøk også!

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, GuriB26
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Sterkt, flott museum med sterke opplevelser, som gir oss mye å reflektere over. Høfli og god hjelp i publikumsmottaket

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, petteringvars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser