Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Denne forretningen er midlertidig stengt frem til 15.05.2022
Museum Lepramuseet St. Jørgens Hospital
Åpen i dag: 12:00 - 14:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Sterke og lærerike tablåer med gripende historie i veggene

Sterke inntrykk og god innføring i en grusom sykdom og triste skjebner. Gir mange inntrykk til... les mer

Anmeldt 10. juli 2021
Nina H
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Anbefales!

Ca. en times guidet omvisning, vi hadde med oss tre tenåringsbarn. Utrolig flink guide som fortalte... les mer

Anmeldt 5. august 2020
mullog
,
Førde, Norge
via mobile enheter
Les alle 323 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 225,92
Mer informasjon
fra USD 153,60
Mer informasjon
fra USD 851,87
Mer informasjon
Mat og kultur tur
15 anmeldelser
fra USD 108,69
Mer informasjon
Anmeldelser (323)
Filtrer anmeldelser
323 resultater
Vurdering fra reisende
141
127
51
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
141
127
51
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 323 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020

Det var en tilfeldighet at vi ble kjent med at Bergen hadde et Lepramuseum. Kanskje ikke av attraksjonene som er mest kjent, men en av de vi likte aller best! Vi hadde en fantastisk dyktig guide som ga oss en spennende innføring i Lepraens historie. Hun var så kunnskapsrik og flink til å formidle at vi gjerne kunne vært der i flere timer. Vi må innrømme at vår kunnskap på området har vært svært mangelfull og på noen områder også helt feil. Flott museum, og vår beste guide-opplevelse noen sinne.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, 348alft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Utrolig kul opplevelse! Helt fantastisk guide som med sin kunnskapsrike og engasjerende omvisning lærte oss utrolig mye om både lepraens og byens historie. Anbefales på det absolutt varmeste!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, petterhalvorseno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Gamle St.Jørgens hospital, eller Lepramuseet, er vel verd et besøk om du er i Bergen. Dyktige omvisere forteller historien om det gamle hospitalet og de ulykksalige pasientene. Du kan vandre rundt i byggene og se hvordan de stakkers spedalske levde og lese deres historier. At det var bergenseren Armauer Hansen som oppdaget leprabasillen og gjorde det mulig å behandle verdens leprarammete, er en ekstra god grunn for besøket.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, h_kont
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017

Et samfunn midt i byen for menneskene som måtte isoleres pga sykdommen lepra. Museet viser hvordan de bodde og om forholdene de levde under. Den gamle kirken i tømmer er veldig spesiell og verdt et besøk også!

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, GuriB26
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Sterkt, flott museum med sterke opplevelser, som gir oss mye å reflektere over. Høfli og god hjelp i publikumsmottaket

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, petteringvars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser