Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 15:00
Se gjennom høydepunkter
Flott aktivitet i Bergensværet

Et flott museum med sjø fartshistorien i Norge. Både barnebarn og besteforeldra hadde eit font... les mer

Anmeldt 8. juni 2019
Sbrauten
via mobile enheter
Et must i Bergen!

Jeg slår gjerne et slag for de mindre spesialmuseer! Skjønt i norsk målestokk er dette et stort og... les mer

Anmeldt 1. januar 2019
899daga
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 216 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 32,05
Mer informasjon
fra USD 42,68
Mer informasjon
Bergenskort
22 anmeldelser
fra USD 27,48
Mer informasjon
fra USD 211,15
Mer informasjon
Anmeldelser (216)
Filtrer anmeldelser
216 resultater
Vurdering fra reisende
70
92
44
8
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
70
92
44
8
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 216 anmeldelser
Anmeldt 11. januar 2017

Bergens Sjøfartsmuseum er et unikt maritimt museum midt i Bergen. Bygd opp over år, gir det et unikt innblikk i deler av nirsk sjøfartshisorie. Men hvorfor i all verden bruker dere den antikverte formen Bergens, med s? Oppdater dere til å være med i 2017!

Dato for opplevelse: november 2016
1  Takk, Steinar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2016

Lett tilgjengelig - sentralt plassert. Flott utsikt over havnen. Lyse fine lokaler. Rolig atmosfære. Veldig mye interessant å studere som viser hvordan og hvorfor mennesker har bitt seg fast og klart seg på denne værharde og karrige kyststripen

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Kåre S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2016

Spennende skattejakt for barn, men det fratar dem en litt mer "grundig" innlevelse i alle de flotte båtmodellene og lignende Kanskje kunne de få skjemaet etc seinere i "museumsturen"? Veldig koselig det Blå rommet.Flott tablå av Salongen og vaskeservanten - og at man kan åpne skuffer og skap. Veldig bra at man slipper skilt som - "Ikke rør" - overalt.
Anbefales for barn, men alderen er individuell, kommer an på barnet. Det kan fort bare bli løping dersom de er for små. Kanskje litt forberedelser hjemmefra og ikke ta hele utstillingen i et jafs. For voksne kan det fort gå noen timer dersom alt skal sees og leses.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, Reidunn G H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2016

Museet gir en fin oversikt over norsk skipsfartshistorie og da spesielt skipsfart knyttet til Bergen. Her finner en mangde med modeller og bilder av skip bygget og drevet fra Bergen. Her er modeller også av BMV i Solheimsviken, modeller av (med bevegelse) fremdriftsmotorer, en egen avd. med ro og seilbåter, i full skala også et styrehus med bro rundt av et seilskip, og mye mer. I det hele tatt her er mye for en skipsinterressert person, både for store og små. Et bibliotek må også nevnes.
Betjeningen er meget hjelpsom og legger tilrette for at en god museumsopplevelse både for barn og voksne , uansett om en har spesielle spørsmål eller bare er innom for et tilfeldig besøk. Kan absolutt anbefales.
Selve byggningen med sin spesielle arkitektur er selv verd et besøk.

Dato for opplevelse: januar 2016
1  Takk, Jan E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2016

Stedet hvor den sjøfartsinteresserte finner svært mye og varierende gjenstander plassert i bygning med flotte og lyse lokaler over 3 etasjer, gjennomstrømmet av marin atmosfære. Tilrettelegging og plassering av de forskjellige kategorier utstillingsobjekter både i tidsriktig og type medfører inntrykk av vel underbygget og god informativ beskrivelse av samlingenes enkelte innhold. Mye kan nevnes i dette mangfold av inntrykk, dertil blir spalteplassen for liten, men fremhever spesielt stor variasjon av skipsmodeller og skipsportretter som typiske representanter for våre stolte og mangfoldige tradisjoner i norsk sjøfartshistorie.
Temporære utstillinger tilegnet særskilte tema og begivenheter må også fremheves som svært interessante og informative deler av utstillingene.

For den spesielt interesserte et besøk på museets rikholdige bibliotek anbefales. Her finnes et utall sjøfartshistorisk litteratur og skipsregistre tilbake til forgagne tider som muliggjør eksempelvis innhenting av detaljinformasjon av de enkelte skip man søker.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, Egil H R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser