Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Gøy med historie

Et fint museum, hvor jeg fikk lært mye nytt om sjøfart. Her var det mye interessant å se på i begge... les mer

Anmeldt 30. juli 2022
35matildem
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Flott aktivitet i Bergensværet

Et flott museum med sjø fartshistorien i Norge. Både barnebarn og besteforeldra hadde eit font... les mer

Anmeldt 8. juni 2019
Sbrauten
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 234 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 225,83
Mer informasjon
fra USD 119,44
Mer informasjon
fra USD 43,93
Mer informasjon
Mat og kultur tur
36 anmeldelser
fra USD 99,06
Mer informasjon
Anmeldelser (234)
Filtrer anmeldelser
234 resultater
Vurdering fra reisende
77
101
46
8
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
77
101
46
8
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 234 anmeldelser
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Ligger på Nygårdshaugen i gangavstand fra sentrum. Er du interessert i maritim historie, er dette museumet å gå til i Bergen. Lyse store lokaler, med interessante utstillinger og modeller av norsk skipsfart opp gjennom tidene.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Laila T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per Kristian S, Museum Director på Bergens Sjøfartsmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2018

Hei,

Mange takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake :-)

Beste hilsen,

Per Kristian Sebak
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2017

Bergens Sjøfartsmuseum er et unikt maritimt museum midt i Bergen. Bygd opp over år, gir det et unikt innblikk i deler av nirsk sjøfartshisorie. Men hvorfor i all verden bruker dere den antikverte formen Bergens, med s? Oppdater dere til å være med i 2017!

Dato for opplevelse: november 2016
1  Takk, Steinar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. desember 2016

Lett tilgjengelig - sentralt plassert. Flott utsikt over havnen. Lyse fine lokaler. Rolig atmosfære. Veldig mye interessant å studere som viser hvordan og hvorfor mennesker har bitt seg fast og klart seg på denne værharde og karrige kyststripen

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Kåre S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mars 2016

Spennende skattejakt for barn, men det fratar dem en litt mer "grundig" innlevelse i alle de flotte båtmodellene og lignende Kanskje kunne de få skjemaet etc seinere i "museumsturen"? Veldig koselig det Blå rommet.Flott tablå av Salongen og vaskeservanten - og at man kan åpne skuffer og skap. Veldig bra at man slipper skilt som - "Ikke rør" - overalt.
Anbefales for barn, men alderen er individuell, kommer an på barnet. Det kan fort bare bli løping dersom de er for små. Kanskje litt forberedelser hjemmefra og ikke ta hele utstillingen i et jafs. For voksne kan det fort gå noen timer dersom alt skal sees og leses.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, Reidunn G H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mars 2016

Museet gir en fin oversikt over norsk skipsfartshistorie og da spesielt skipsfart knyttet til Bergen. Her finner en mangde med modeller og bilder av skip bygget og drevet fra Bergen. Her er modeller også av BMV i Solheimsviken, modeller av (med bevegelse) fremdriftsmotorer, en egen avd. med ro og seilbåter, i full skala også et styrehus med bro rundt av et seilskip, og mye mer. I det hele tatt her er mye for en skipsinterressert person, både for store og små. Et bibliotek må også nevnes.
Betjeningen er meget hjelpsom og legger tilrette for at en god museumsopplevelse både for barn og voksne , uansett om en har spesielle spørsmål eller bare er innom for et tilfeldig besøk. Kan absolutt anbefales.
Selve byggningen med sin spesielle arkitektur er selv verd et besøk.

Dato for opplevelse: januar 2016
1  Takk, W7912IQjane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser