Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
  
Google
Ulike måter å oppleve Rosenkrantztårnet - Bymuseet i Bergen på
fra USD 44,86
Mer informasjon
fra USD 168,83
Mer informasjon
Anmeldelser (522)
Filtrer anmeldelser
522 resultater
Vurdering fra reisende
132
247
123
16
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
132
247
123
16
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 522 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2016

Rosenkranztårnet ble ferdigstillt på 1500 tallet, men deler av det er helt fra Magnus Lagabøtes tid på 1200 tallet, og det er en del av selve festningsanlleget og hele dette området er åpent for publikum.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, Odd H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2016 via mobile enheter

Etter å ha lest alle de gode anmeldelsene her på Tripadvisor valgte vi å legge turen innom her på søndagen. Må si jeg ble litt skuffet . Hadde store forventninger til utstillingen om 'heksen' Anne Pedersdatter. Men dette var kun i et lite rom og besto kun av noen få tekstplakater pluss noen puter med utydelige utdrag av den håndskrevne dommen. Det var absolutt en interessant historie å lese om, men i nåtidens museer forventer man litt mer. De andre rommene i tårnet inneholdt lite og ingenting. I tillegg var det ikke mulig å gå opp på taket pga. vedlikehold.

Dato for opplevelse: september 2016
1  Takk, tico22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2016 via mobile enheter

Vi fikk omvisning av både Håkonshallen og Rosenkrantztårnet. Dette var en historisk reise gjennom flere tidsepoker. Med vår fantastiske guide, Asbjørg, fikk vi innblikk i både de små, artige detaljene og den store helheten. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, 417arnhildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2016 via mobile enheter

Interessant å se dette gamle tårnet. Det er fine uteområder med lekeplass for barna, og flere kanoner på vollen. Vi hadde ikke mulighet til å gå inn i selve bygningen, men har lest at det skal være en fin opplevelse.

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, Eirik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2016 via mobile enheter

Vi var på omvisning en søndag med en flott dame fra Jæren som guide. Det var en interessant og lærerik dag.

Dato for opplevelse: januar 2016
1  Takk, OddbjornA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BymuseetiBergen, Informasjonskonsulent på Rosenkrantztårnet - Bymuseet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2016

Hei,
Takk for at du tok det tid til å skrive en anmeldelse om Rosenkrantztårnet. Veldig kjekt å høre at dere hadde en flott omvisning med en av våre flinke omvisere.
Vi ønsker dere velkommen tilbake ved neste besøk i Bergen.

Vennlig hilsen
Elin J-Lyras

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser