Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Bergen
Publiser
Innboks
Søk
  
Google
Ulike måter å oppleve Fisketorget på
fra USD 14,19
Mer informasjon
fra USD 40,83
Mer informasjon
fra USD 380,29
Mer informasjon
fra USD 169,15
Mer informasjon
Anmeldelser (6 598)
Filtrer anmeldelser
6 598 resultater
Vurdering fra reisende
2 062
2 232
1 429
556
319
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 062
2 232
1 429
556
319
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 6 598 anmeldelser
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Gikk bare forbi men endte opp me å kjøpe reker. Hyggelige ansatte som lot oss smake på rekene før vi kjøpte!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, larinareiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2019 via mobile enheter

Fisketorget er i dag blitt en trist og dyr affære. Det er trangt uoversiktlig og dyrt. Absolutt ikke å anbefale. Gå heller på en lokal fiskebutikk.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, rtplf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Fisketorget i Bergen er kjempe fint, mye å se på, og masse lokal mat. Men for noen priser! Alvorlig dyrtå, og jeg blir direkte flau over at vi kan være så dyr ovenfor turister.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, ChrHov87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Fisketorget i Bergen er verdt et besøk hver gang jeg er i Bergen. Jeg hadde ikke vært der på sommeren før, og innslaget av turister var vesentlig høyere enn denne gang enn tidligere. Her får du det meste av norsk fisk og skalldyr. Hva turistene kjøper vet jeg ikke, men kaviar på glass ser ut til være blant favorittene sett i forhold til utvalget. Billig var det ikke og det var første gang jeg har sett reker til 349 kr pr kg. Men store var de.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, TomS417
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2019

Fisketorget er en flott opplevelse så lenge man ikke faller for fristelsen å kjøpe noen. Prisene her er nemlig vanvittig høye. Ja, jeg blir flau på bergensernes vegne. Fiskehandlerne bør rett og slett skamme seg!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Fjellmannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser