Er ikke som i gamle dager....på torget er det mest boder m vår ruller, Vossa kjøtt osv. Ingen norske som jobber der og lite fisk..dette kan vel gjøres koseligere...
Stoppet innom for å se på det gode sjømatutvalget, og bestemte oss for å smake på kongekrabbe.
Litt dyrt, men fantstisk godt.
Kommer igjen på en full middag senere.
Vi stakk innom fisketorget for å se på utvalget, ja kun for å se. Alt er veldig dyrt her, f eks 1500kr for 15g kaviar (jeg vet riktignok ikke hvilken type kaviar det var) Jeg betaler heller 30kr for en tube Mill’s.
Vi hadde et veldig godt sushimåltid ved en perfekt beliggenhet. Veldig hyggelig betjening og vi følte oss veldig godt ivaretatt av servitørene. Takker spesielt sjarmerende Adrian, som smilte så hjertelig til oss.
Vi kommer snart tilbake.
Mye folk og mye spennende retter å kjøpe i bodene her. Ganske dyrt, men verdt å gå innom da det ligger veldig sentralt.
Liten aktivitet, det meste er prefabrikat som selges til en pris det ikke er verdt. Fisketorg burde ha innslag av fisk, det eneste som er her er en "fiskehandler" som har priset seg ut ag bryggen i 2020. Det burde vært en annen pris dette året som det er norske turister her.