Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 17:00
Lagre
City Sightseeing i Bergen på hopp-på-hopp-av-tur
53

Bestill på forhånd
fra
USD 37,13
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Ulike måter å oppleve Norges Fiskerimuseum på
fra USD 37,13
Mer informasjon
Anmeldelser (209)
Filtrer anmeldelser
209 resultater
Vurdering fra reisende
82
77
35
14
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
82
77
35
14
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 209 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Flott museum for store og små! Super omvisning rundt for barn. Lærerikt og opplevelsesvenlig for både barn og voksen. Er man i Bergen med barn bør man avlegge dette stedet ett besøk!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Connector05593399386
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 22. juni 2019

Dette museet ligger litt vekk fra Bryggen, men ikke bekymre deg, det er gratis transport til og fra. Museet ligger i en gammel bygning, men har mange moderne animerte funksjoner. Gir mye informasjon om fiske og fiskene. En må besøke.

Takk, Akshay345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.in. Vis original
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Det er satset på interaktive utstillinger. Spesielt barna går utfolde seg.

Det er også mulig å låne utstyr så barna kan dra på oppdagelsesferd i strandkanten.

Kaféen er verd et besøk i seg selv. Store flotte vinduer og behagelige stoler gjør det mulig for de voksne å nyte mat og drikke mens de samtidig kikker ut på de små.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2018

Denne gangen hadde vi såpass mange dager i Bergen at det ble tid til et museumsbesøk. Familien er maritimt interessert, så valget falt på Fiskerimuseet som ligger i Sandviken, en kort spasertur fra Hotellet vårt på Bryggen.
Flotte omgivelser, mye historie, mye fint og interessant å se på og flere aktiviteter for de minste (og de mest barnslige voksne). Også uteområdene var interessante. Her kan man tilbringe mange timer og gjerne spise en lunsj på restauranten. Ta gjerne den sjarmerende båten «Beffen» tilbake til sentrum.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Wiktor H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2017

Et flott museum i sjarmerende omgivelser - skikkelig erkebergensk arkitektur og gir en autentisk opplevelse i en av byens mange Sandviksboder. Interessant og lærerikt for både store og små. Fiskedammen, skattejakten og Fin City var spesielt spennende for de yngre, mens jeg likte godt dokumentaren om selskinn næringen. Utenfor er det kajakker og båter til leie, og det er fantastisk utsikt fra restauranten i 1.etg. Bare 5 minutter fra Bergen sentrum og 90 kroner for voksne. Barn kommer gratis inn.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Httpjules
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ChantalCN75, Salgssjef på Norges Fiskerimuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2017

Hei Juliann,

Tusen takk for din strålende anmeldelse.
Kjekt å høre at du likte deg så godt på museet og oppdaget vårt spennende tilbud til familiene.

Velkommen tilbake, både store og små :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser