Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 17:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Hardangerfjord på
fra USD 763,78
Mer informasjon
fra USD 155,66
Mer informasjon
fra USD 3 000,54
Mer informasjon
fra USD 972,86
Mer informasjon
Anmeldelser (777)
Filtrer anmeldelser
777 resultater
Vurdering fra reisende
557
180
33
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
557
180
33
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 777 anmeldelser
Anmeldt 12. juni 2020

Vi tilbrakte en uke på ferie og vi så mange vakre ting, utflukter og fossefall.
Vi vil definitivt være tilbake

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, viking5959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2020

Kjørt langs, samt bilferge over Hardangerfjorden flere ganger over mange år, og anbefales på det sterkeste. Går aldri lei denne populære naturskjønne lange fjorden- og området rundt, hvor vi oftest overnatter i Rosendal. Ord blir fattige, og bør derfor selvoppleves! d:o)

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2019

Det å reise inn i Hardangerfjorden på våren å se fruktblomstringen er en fantastisk opplevelse som jeg har sett mangen ganger men ikke i år da vi var der i september, men minnene kommer

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

En tur gjennom Hardanger byr på fantastisk naturopplevelse. Fjorden, fjellene, landskapet - de mange fruktgårdene i blomst, alt er en utrolig fin opplevelse.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Aktivepensjonister
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

En biltur gjennom Hardanger om våren under fruktblomstringen er noe av det vakreste Norge har å tilby.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, Per G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser