Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. nov. 2018
Kjære Escape55097531671, tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi håper vi ser deg snart igjen!
Mvh, Team Ørnen
Bodde der i forbindelse med en konsert vi var på! Utrolig fint hotell i hjertet av Bergen! Fantastisk frokost, veldig hyggelige ansatte. Stort hotell, litt lite det rommet vi hadde, men for to voksne personer en natt var det veldig bra. Anbefales!
Dato for oppholdet: desember 2017
Spør Kitin1212 om Scandic Ornen
Takk, Kitin1212
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Kjære Kitin1212, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at dere hadde et fint opphold hos oss!
Vi håper vi ser dere snart igjen!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Var veldig godt fornøyd med oppholdet på hotellet. Det var en hyggelig,blid og smilende betjening. Frokosten var meget bra og rikholdig. Rommet var flott og hadde en fantastisk utsikt. Savnet et par gode stoler eller en sittegruppe på rommet. Hotellet lå sentralt og lett å finne frem til. Kommer gjerne tilbake.
Dato for oppholdet: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Discover32436745109 om Scandic Ornen
Takk, Discover32436745109
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Kjære Discover32436745109, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at du hadde et fint opphold hos oss.
Vi håper vi ser deg snart igjen!
GrandTour13311741911
Anmeldt 12. november 2018
Dato for oppholdet: februar 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør GrandTour13311741911 om Scandic Ornen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Imøtekommende og hyggelig. Avslappende atmosfære, stille og rolig.Følte at personalet ville det beste for oss hele tiden.Alle var veldig positive. Kommer gjerne igjen en annen gang. Anbefaler hotellet til andre også.
Dato for oppholdet: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Spør Discover02403611523 om Scandic Ornen
Takk, Discover02403611523
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Kjære Discover02403611523,
tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi håper vi ser deg snart igjen!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Har hatt et supert opphold(1 døgn)på Scandic Ørnen. Sentrumsnært. Flott, lydtett og romslig rom. Snacks på bordet....alltid et pluss👌Syvfjellsøl-"Tjommi".Nydelig mat og drikke, til alle måltider. Kan absolutt anbefales. Kommer gjerne tilbake!Takk, fra S&B!
Dato for oppholdet: oktober 2018
Spør Sissel Tveit A om Scandic Ornen
1 Takk, Sissel Tveit A
Per P, Resepsjonssjef på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018
Hei Sissel, tusen takk for din tilbakemelding til oss. Vi setter stor pris på dette! Du er hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning. Ønsker deg en super dag. Hilsen Team Ørnen.