Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 158
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 158
Vis tilbud
Priceline
USD 148
Vis tilbud
Hotels.comUSD 158
Booking.comUSD 158
Destinia.comUSD 168
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 134)
Filtrer anmeldelser
2 134 resultater
Vurdering fra reisende
891
774
317
97
55
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
891
774
317
97
55
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
173178 av 2 134 anmeldelser
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Veldig bra hotell sentralt i byen. Minus for at drinkene i 13.etg. smakte saft/vann og at badegulvet ikke var varmt nok. Nøkkelkortet sviktet en gang, god frokost. Hyggelig personale. Kommer sikkert tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 564kjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Kjære 564kjelle,
tusen takk for din tilbakemelding.
Vi håper vi ser deg snart igjen!

Mvh, Team Ørnen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 17. januar 2019

Fantastisk hotell. Personale var flinke. God service. Fine rom, kjølig på rommet. Rolig hotellet, virker ut som det er lydisolert. Fantastisk frokost. Fin beliggenhet, kort avstand til det meste. Bussterminal rett ved siden av. Anbefaler hotellet til alle.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Traveler05994318244
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Kjære Traveler05994318244,
tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Det er utrolig kjekt å høre at du hadde en så fin opplevelse hos oss.

Vi håper vi ser deg snart igjen!


Mvh, Team Ørnen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019

Hotellet ligger sentralt til i Bergen. Det er veldig god service både i resepsjonen/booking og i restauranten. Rommene er innbydende og renholdet er svært godt. Frokosten er utrolig god og variert. frokostsalen er romslig.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Wander66219267233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Kjære Wander66219267233,
tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi håper vi ser deg snart igjen!

Mvh, Team Ørnen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Vi lå på Scandic Ørnen i forb. med jobb konferanse i mars 2018. Hotellet er flott og delikat men bar preg av unge og ikke veldig erfarne ansatte. Vi var 3 kolleger som kom en dag før og i hadde bestilt et familierom. Da vi kom var ikke dette klart, men vi kunne komme tilbake etter en time, og da skulle det være klart. Da vi kom tilbake etter 2-3 timer fikk vi beskjed om at rommet var gitt bort?! Etter mye om og endel venting,fikk vi et nytt rom. Dette kan selvsagt skje- men da skal det lite til før gjestene blir ekstra fornøyd, ved å gi litt ekstra service...
Maten er veldig bra, konferanselokalene like så og baren på toppen er kul!
Et veldig fint hotell, som hadde vært topp med en ekstra dæsj service.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, glennis38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Kjære glennis38,
tusen takk for din tilbakemelding.
Vi setter pris på at du deler din opplevelse med oss, og vi tar det med oss videre til vurdering.

Vi håper vi ser deg snart igjen!

Mvh, Team Ørnen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser