Første vi møter når vi kommer på hotellet og skal sjekke inn er at vi da får beskjed om at vi blir nedgradert på rommet, vi hadde bestilt et superior ekstra, men måtte få et vanlig superior. Dette pga at systemene som hun påsto hadde gjort feil. Så prøver vi å forklare at det er jo ikke vår feil, men sånn var det bare. Hun prøvde også å bagatellisere forskjellene på rommet.det var jo ikke så mye forskjell mente hun. Hun sa også at det var ikke noe annet ledig. Men når vi sjekket var det ledig bedre rom. Fikk bare en halvhjertet beklagelse og at de ikke kunne gjøre noe. Det var riktignok et helt greit rom vi fikk men var jo ikke det vi bestilte når vi planla vår ferie i Bergen. Det var også slik at vi måtte gi beskjed når kl vi måtte spise frokost. Men dette var det ingen kontroll på ved frokosten, ingen som registrerte romnr eller antall som kom, det var også flere ganger under frokosten hvor personalet ryddet bordene etter tidligere gjester men da ikke alltid vasket over bordene. Dette skjedde flere ganger. Var ingen kontroll på rydding Og vasking på bordene.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering