Vil begynne med å si at jeg hadde en kjempefin opplevelse i starten da jeg kontaktet hotellet og spurte om de hadde kapasitet til å gjøre noe ekstra i forbindelse med min kones fødselsdag, så oppgraderte oss til ett rom med badekar og skulle legge igjen en liten hilsen fra meg på rommet, tommel opp!
Vi ankom hotellet og sjekket inn, så at det var krybbe på rommet som vi ba om til vår 6 mnd gammel sønn, MEN kjøleskapet vi skulle bruke til morsmelk virket ikke, fikk ikke noe hjelp fra resepsjonen annet enn at de kunne downgrade oss til et mindre rom (var allerede ganske lite...). Etter litt om og men koblet vi kjøleskapet til en annen utgang og plutselig var det strøm! Men bare når nøkkelkortet vårt satt i veggen.. enkelt nok, vi lar det bare bli der gjennom vårt opphold!
Etter en dag på byen kom vi tilbake til hotellet og personalet hadde redd sengen vår, skulle mate vår sønn med flaske.. sjekket kjøleskapet og melken var varm og måtte kastes, nøkkelkortet vårt satt ikke i veggen lengre? Ringte resepsjonen og spurte hva som hadde skjedd, de svarte "Ja, rompersonalet bruket å ta nøkkelkort de ser ligge ute på rommet, og drar kort ut av veggen for å spare strøm, du kan hente ett nytt kort i resepsjonen når det passer deg".. Vet ikke helt hva jeg skal si jeg.. prøver å forklare vår situasjon men uten noen beklagelse, som om dette er normalt??
Frokost var veldig gjennomsnittlig, vi bodde der i 7 netter og det de samme 5 varme alternativene hver dag, frokostpølser, eggrøre, kokte poteter (Var ikke særlig stekte), og couscous (kjedelig hvis du er vegansk). og stekt egg (uten bacon). Stort sett de samme kjedelige kalde og velge i (hvor er den prisbelønte frokosten jeg hadde lest om overalt?). Som faglært kokk med flere års erfaring i hotellbransjen får denne frokosten terningkast 3.
Ofte at vi ikke fikk håndklær i retur nå de hadde hentet de skitne, eller at de bare hadde etterlatt 1 sett til 2 personer og 1 baby.
Gjør oss veldig ukomfortabel og vi føler oss ikke veldig velkomne når personalet komme inn og tar nøkkelkort og flytter på våre eiendeler.
Vi ba om melkefri frokost pakke (min kone er på melkefri diett pga vår sønn som har melkeallergi) da vi skulle dra før 08 neste dag.
Heldigvis stoppet jeg min amerikanske kone da hun skulle til å spise sin melkebaserte go morgen yoghurt som hun antok var vegansk siden resepsjonisten sa posene var melkefri, og det sto på selve posen. Om ikke jeg hadde merket det så hadde det tatt opptil 3 uker før hun hadde produsert kumelk fri morsmelk igjen!
Vi hadde mye større forventninger da vi alltid har vært fornøyd med scandic, men dette er den verste hotellopplevelsen jeg har hatt i Norge.
Stort pluss til frokostverten som personlig fant ett bord til oss hver morgen og hentet babystol, kjempeflott service!