Karenmclaren10
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Torstein Sperre, General ManagerScandic Ornen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. juli 2020
Kjære Karen,

Tusen takk for at du valgte Scandic Ørnen for ditt opphold her i Bergen. Det er veldig hyggelig å høre at du stort sett er fornøyd med oss, og at du er fornøyd med beliggenheten vår. Jeg beklager dog veldig at rommet ikke opplevdes som tilstrekkelig rengjort. Renhold har blitt vår kanskje viktigste gjestefaktor om dagen, så det er svært beklagelig å høre at vi ikke klarte å levere som ønsket.

Jeg håper vi får sjansen til å vise oss fra en enda bedre side neste gang. Fortsatt riktig god sommer!

Vennlig hilsen,
1 124
1 124
207212 av 2 526 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Vil begynne med å si at jeg hadde en kjempefin opplevelse i starten da jeg kontaktet hotellet og spurte om de hadde kapasitet til å gjøre noe ekstra i forbindelse med min kones fødselsdag, så oppgraderte oss til ett rom med badekar og skulle legge igjen en liten hilsen fra meg på rommet, tommel opp!

Vi ankom hotellet og sjekket inn, så at det var krybbe på rommet som vi ba om til vår 6 mnd gammel sønn, MEN kjøleskapet vi skulle bruke til morsmelk virket ikke, fikk ikke noe hjelp fra resepsjonen annet enn at de kunne downgrade oss til et mindre rom (var allerede ganske lite...). Etter litt om og men koblet vi kjøleskapet til en annen utgang og plutselig var det strøm! Men bare når nøkkelkortet vårt satt i veggen.. enkelt nok, vi lar det bare bli der gjennom vårt opphold!
Etter en dag på byen kom vi tilbake til hotellet og personalet hadde redd sengen vår, skulle mate vår sønn med flaske.. sjekket kjøleskapet og melken var varm og måtte kastes, nøkkelkortet vårt satt ikke i veggen lengre? Ringte resepsjonen og spurte hva som hadde skjedd, de svarte "Ja, rompersonalet bruket å ta nøkkelkort de ser ligge ute på rommet, og drar kort ut av veggen for å spare strøm, du kan hente ett nytt kort i resepsjonen når det passer deg".. Vet ikke helt hva jeg skal si jeg.. prøver å forklare vår situasjon men uten noen beklagelse, som om dette er normalt??

Frokost var veldig gjennomsnittlig, vi bodde der i 7 netter og det de samme 5 varme alternativene hver dag, frokostpølser, eggrøre, kokte poteter (Var ikke særlig stekte), og couscous (kjedelig hvis du er vegansk). og stekt egg (uten bacon). Stort sett de samme kjedelige kalde og velge i (hvor er den prisbelønte frokosten jeg hadde lest om overalt?). Som faglært kokk med flere års erfaring i hotellbransjen får denne frokosten terningkast 3.

Ofte at vi ikke fikk håndklær i retur nå de hadde hentet de skitne, eller at de bare hadde etterlatt 1 sett til 2 personer og 1 baby.

Gjør oss veldig ukomfortabel og vi føler oss ikke veldig velkomne når personalet komme inn og tar nøkkelkort og flytter på våre eiendeler.

Vi ba om melkefri frokost pakke (min kone er på melkefri diett pga vår sønn som har melkeallergi) da vi skulle dra før 08 neste dag.
Heldigvis stoppet jeg min amerikanske kone da hun skulle til å spise sin melkebaserte go morgen yoghurt som hun antok var vegansk siden resepsjonisten sa posene var melkefri, og det sto på selve posen. Om ikke jeg hadde merket det så hadde det tatt opptil 3 uker før hun hadde produsert kumelk fri morsmelk igjen!

Vi hadde mye større forventninger da vi alltid har vært fornøyd med scandic, men dette er den verste hotellopplevelsen jeg har hatt i Norge.

Stort pluss til frokostverten som personlig fant ett bord til oss hver morgen og hentet babystol, kjempeflott service!

Takk, N1479RHmartink
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Kjære Martin,

Tusen takk for at du valgte Scandic Ørnen for ditt opphold her i Bergen. Vi setter utrolig stor pris på din tilbakemelding, selv om dette i stor grad var veldig trist lesning.

Jeg vil på vegne at teamet beklage på det sterkeste at vi ikke har klart å levere den servicen og det renholdet vi skal levere til alle våre gjester. Det er helt korrekt at stuepikene som regel fjerner nøkkelkortene fra nøkkelkortholderne for å spare strøm ved vask av rom. Dette er et av våre tiltak som Svanemerket hotell. Men, dersom gjester ikke ønsker at vi gjør dette skal vi så klart kunne informere stuepikene om å ikke fjerne kortet ved romvask. Jeg beklager veldig at vi ikke tilbudte denne løsningen for dere.

Når det gjelder frokosten så må jeg først og fremst takke for hyggelig kommentar på frokostverten vår. Veldig kjekt å høre at vedkommende ordnet med bord til dere hver morgen. Frokostbuffeten vår er dessverre fortsatt redusert etter måneder med tallerkenservering under myndighetenes forbud mot buffetservering. Myndighetene har akkruat tillatt oss å servere buffet igjen, men på så kort varsel som det vi fikk, er det dessverre ikke enkelt å samordne med leverandører og hele verdikjeden for å anskaffe alle råvarene for gjenåpning av buffetservering midt i fellesferien. Vi har også en del smittevernstiltak som må følges, og dermed vil frokosten være med en del begrensninger fremover. Vi håper å kunne gjenåpne full buffet som tidligere veldig snart.

Jeg takker så mye for tilbakemeldingen din, og vil igjen beklage på vegne av teamet for at opplevelsen ikke var god denne gangen. Jeg håper at vi får sjansen til å vise oss fra en bedre side neste gang.

Ønsker deg fortsatt riktig god sommer!

Beste hilsener,

Anmeldt 22. juli 2020

Første vi møter når vi kommer på hotellet og skal sjekke inn er at vi da får beskjed om at vi blir nedgradert på rommet, vi hadde bestilt et superior ekstra, men måtte få et vanlig superior. Dette pga at systemene som hun påsto hadde gjort feil. Så prøver vi å forklare at det er jo ikke vår feil, men sånn var det bare. Hun prøvde også å bagatellisere forskjellene på rommet.det var jo ikke så mye forskjell mente hun. Hun sa også at det var ikke noe annet ledig. Men når vi sjekket var det ledig bedre rom. Fikk bare en halvhjertet beklagelse og at de ikke kunne gjøre noe. Det var riktignok et helt greit rom vi fikk men var jo ikke det vi bestilte når vi planla vår ferie i Bergen. Det var også slik at vi måtte gi beskjed når kl vi måtte spise frokost. Men dette var det ingen kontroll på ved frokosten, ingen som registrerte romnr eller antall som kom, det var også flere ganger under frokosten hvor personalet ryddet bordene etter tidligere gjester men da ikke alltid vasket over bordene. Dette skjedde flere ganger. Var ingen kontroll på rydding Og vasking på bordene.

Takk, Margareth B
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei Margareth,

Tusen takk for besøket, og for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss. Jeg beklager på det sterkeste for hendelsen som oppstod da dere skulle sjekke inn hos oss. Jeg hadde satt stor pris på om du kunne kontaktet meg slik at jeg får undersøkt denne saken nærmere.

Sommerhilsener,

Sebastianveland.saetre@scandichotels.com

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt to netter i Superior Extra rom da vi ønsket litt ekstra på turen vår. Ved innsjekking får vi beskjed om at de ikke hadde dette grunnet en feil i systemet. Vi måtte derfor nedgraderes til en lavere romtype. Dette til tross for at det var ledig rom i høyere klasse. Sjekket dette under innsjekkingen, men fikk beskjed om at dette ikke var en mulighet. Når det er hotellet som gjør feilen, mener jeg at de bør tilby oppgradering fremfor nedgradering når dette er tilgjengelig. Om det evt skyldes systemfeil er irrelevant for meg som kunde da det tross alt er hotellets system. Vi bestilte denne romtype av en grunn. Synd at personalet i resepsjonen skal ødelegge noe som kunne vært en god review, da hotellet ellers var både fint, rent og med gode senger.

1  Takk, CerveloRS09

Kjære Cervelo,

Tusen takk for din tilbakemelding. Dette synes jeg var utrolig beklagelig lesning, og jeg vil på vegne av resepsjonen beklage på det sterkeste for denne hendelsen.

Veldig fint om du kan sende meg en e-post med navn og reservasjonsnummer slik at jeg kan undersøke dette nærmere, og få fulgt opp saken snarest.

Beste hilsener,

Sebastianveland.saetre@scandichotels.com

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Overnattet på dette hotellet med familien på 5. Vi ankom hotellet tidlig og det var ikke noe problem med tidlig innsjekk. Ble møtt med hyggelig og serviceinnstilt personell. Rommene vi fikk var innbydende og rene. Hver morgen kom vi til smaksrik og innbydende frokost. Koselig og flott familiehotell. Anbefales!/-1

Takk, 201gisleb
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære Gisle,

Tusen takk for at du valgte Scandic Ørnen for ditt opphold her i Bergen! Det er utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med oss, og vi setter utrolig stor pris på din tilbakemelding. Jeg har videresendt kommentarene til både resepsjonist, renholder og frokostteamet som ble veldig glade for din tilbakemelding. Tusen takk!

Jeg håper at vi snart sees igjen, og ønsker deg en fortsatt riktig god sommer.

Sommerhilsener,

Anmeldt 20. juli 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020