Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 139
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 140
Vis tilbud
Trip.com
USD 151
USD 137
Vis tilbud
PricelineUSD 139
FindHotelUSD 140
Destinia.comUSD 151
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 110)
Filtrer anmeldelser
2 110 resultater
Vurdering fra reisende
879
773
313
94
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
879
773
313
94
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 2 110 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Et hotell som er langt ifra å ta ut sitt potensiale, nok best tilpasset busslaster med turister som bare skal sove og spise kjapt før de drar videre.
Frokosten i Coronatider var en katastrofe - fullstendig kaos og fullpakket med folk. Tidsslusing virket overhode ikke. Vi endte med å ta med maten til baren.
Rommene har flott utsikt, men det stopper der. Harde senger, ikke en benk eller stol, kofferter måtte legges på gulvet. Ustabil dusj ifht varmt vann, håndkle som loer...... Og med stengt topprestaurant og knapt utvalg i baren...... dette var en skuffelse - ingen Ørn, mer en Gjøk......☹️

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 73Marjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Marjo,

Tusen takk for din tilbakemelding. Det er veldig leit å høre at du er misfornøyd med oss, og at vi ikke klarte å levere til forventningene denne gangen. Det er dessverre slik at driften og tilbudet vårt er noe redusert som følger av pandemien og en rekke smittevernstiltak som må følges, og det er derfor det blant annet er reduserte åpningstider i lobbybar og at restaurant ROAST er stengt inntil videre. Jeg håper at vi får sjansen til å vise oss fra en bedre side når driften er oppe igjen for fullt.

Beste hilsener,
Sebastian V. Sætre,
Front Office Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. august 2020

Bodde her 2 netter med familien og vi var veldig fornøyde alle sammen. Bra rom, god service, fin beliggenhet og frokosten var super! Det eneste vi savnet var bacon til frokosten. Ellers et supert opphold og vi bor her gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, KajaB121
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Kjære Kaja,

Tusen takk for at du valgte Scandic Ørnen for ditt opphold her i Bergen. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med oppholdet hos oss. Vi takker så mye for oppholdet, og håper at vi sees igjen neste gang anledningen byr seg!

Sommerhilsener,
Sebastian V. Sætre,
Front Office Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Overnattet på Scandic Ørnen i en uke i forbindelse med jobb.
Rommene var utrolig støvete, noe som er rart da vi er i en periode med svært strenge krav til renhold. Hqr sagt ifra til renholdere og resepsjonist 3 ganger og fortalt om støvallergi. De sa de skulle være ekstra nøye, men de støvete overflatene ble ikke vasket over på 6 døgn. Eneste grunnen til at de får to stjerner er fantastisk frokost og veldig hyggelig personale ved frokosten. Ved utsjekk spurte vi om vi kunne få reduksjon i prisen, og fikk 500kr avslag på 4 rom på et ukes opphold (!!!). Det gikk i allergitabeletter og røde øyne under hele oppholdet. Utrolig dårlig.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Silje h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Kjære Silje,

Tusen takk for din tilbakemelding. Det er svært beklagelig å høre at du ikke er fornøyd med renhold og service denne gangen. Renhold skal absolutt være på topp i disse dager, så det er veldig trist å høre at vi ikke klarte å levere til forventningene. Kommentarene dine vil videreformidles til vår Housekeeping Manager for videre oppfølging med stuepikene.

Vi takker så mye for hyggelig tilbakemelding på frokosten og personalet - det blir de nok veldig glade for å høre :)

Fortsatt riktig god sommer!

Beste hilsener,
Sebastian V. Sætre,
Front Office Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

God seng, men ganske mye støv og skitt på rommet. Ellers må man velge mellom innsikt for andre gjester til rommet, eller lys. Grei beliggenhet nær bygarasjen, og gangavstand til parkene og sentrum. Stort pluss for mørkleggende gardiner

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Karenmclaren10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Kjære Karen,

Tusen takk for at du valgte Scandic Ørnen for ditt opphold her i Bergen. Det er veldig hyggelig å høre at du stort sett er fornøyd med oss, og at du er fornøyd med beliggenheten vår. Jeg beklager dog veldig at rommet ikke opplevdes som tilstrekkelig rengjort. Renhold har blitt vår kanskje viktigste gjestefaktor om dagen, så det er svært beklagelig å høre at vi ikke klarte å levere som ønsket.

Jeg håper vi får sjansen til å vise oss fra en enda bedre side neste gang. Fortsatt riktig god sommer!

Vennlig hilsen,
Sebastian V. Sætre,
Front Office Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser