Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 159
Vis tilbud
Booking.com
USD 160
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 149
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 160
Hotels.comUSD 159
Destinia.comUSD 171
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 137)
Filtrer anmeldelser
2 137 resultater
Vurdering fra reisende
893
774
318
97
55
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
893
774
318
97
55
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4752 av 2 137 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Flott hotel. Nær sentrum i Bergen by. Ligger sentralt i forhold til restauranter og severdigheter i byen. Også sentralt i forhold til jernbanen. Veldig profesjonelt og hyggelig personale. Rommene var rene og delikate. Frokosten var variert og god.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, pers870
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei Pers870,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi veldig stor pris på.

Vi ser frem til å se dere igjen!

Hjertlig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,

Harjinder

Shift Leder Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Scandic Ørnen hotell er nytt og fint. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Greit prisnivå. Fin total pakke. Vi likte oss godt her.

Det eneste som vi ser er var en utfordring under vårt besøk er Covid-19 og alt det medfører som følge av et tilsynelatende fullt hotell. Det var ingen mulighet til å holde avstand ved frokostbuffeten slik at vi og andre brøt kontinuerlig 1 m regelen. I tillegg var det kun to personer i heisen samtidig, som medførte at vi etter ti min ventetid, flere ganger valgte å gå opp/ned i trappene ved frokosttid.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, GEM_reiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for at du valgte Scandic Ørnen for ditt opphold her i regnbyen. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, og det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med oppholdet. Hjertelig velkommen tilbake neste gang anledningen byr seg!

Sensommerhilsener,
Sebastian V. Sætre,
Front Office Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Et hotell som er langt ifra å ta ut sitt potensiale, nok best tilpasset busslaster med turister som bare skal sove og spise kjapt før de drar videre.
Frokosten i Coronatider var en katastrofe - fullstendig kaos og fullpakket med folk. Tidsslusing virket overhode ikke. Vi endte med å ta med maten til baren.
Rommene har flott utsikt, men det stopper der. Harde senger, ikke en benk eller stol, kofferter måtte legges på gulvet. Ustabil dusj ifht varmt vann, håndkle som loer...... Og med stengt topprestaurant og knapt utvalg i baren...... dette var en skuffelse - ingen Ørn, mer en Gjøk......☹️

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 73Marjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Marjo,

Tusen takk for din tilbakemelding. Det er veldig leit å høre at du er misfornøyd med oss, og at vi ikke klarte å levere til forventningene denne gangen. Det er dessverre slik at driften og tilbudet vårt er noe redusert som følger av pandemien og en rekke smittevernstiltak som må følges, og det er derfor det blant annet er reduserte åpningstider i lobbybar og at restaurant ROAST er stengt inntil videre. Jeg håper at vi får sjansen til å vise oss fra en bedre side når driften er oppe igjen for fullt.

Beste hilsener,
Sebastian V. Sætre,
Front Office Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser