Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 158
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 158
Vis tilbud
Priceline
USD 148
Vis tilbud
Hotels.comUSD 158
Booking.comUSD 158
Destinia.comUSD 168
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 134)
Filtrer anmeldelser
2 134 resultater
Vurdering fra reisende
891
774
317
97
55
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
891
774
317
97
55
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4348 av 2 134 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2020

Tilbrakte to netter i Bergen som del av årets norgesferie. Meget prisgunstig pris med fantastisk frokost. Selv i disse Covid 19 tider. Hadde med sykler som vi fikk lagret på en sikker plass i hotellet. Veldig serviceminded personale. Kort vei til det meste i Bergen.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 551steins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Hei 551steins,

Tusen hjertlig takk for hyggelig tilbakemedling. Det setter vi veldig stor pris på. Det er så kjekt å høre at du har hatt et kjempe fint opphold og at du har følt deg trygg på hele opphold på Scandic Ørnen. Hjertlig velkommen tilbake!

Beste hilsen,

Harjinder

Shift Leder Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd med oppholdet på dette hotellet. Stille og rolig område. Gode senger. Sentralt. God
frokost. Smittevern i frokost salen ivaretatt. Kommer gjerne tilbake igjen til dette hotellet! Hyggelig folk i resepsjonen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, R8105QDlarsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei R8105QDlarsh,

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemedling. Det setter vi veldig stor pris på. Det er så godt å høre at dere har tatt et fint opphold hos oss.

Hjertlig velkomme tilbake!

Med vennlig hilsen,

Harjinder

Shift Leder Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Flott hotel. Nær sentrum i Bergen by. Ligger sentralt i forhold til restauranter og severdigheter i byen. Også sentralt i forhold til jernbanen. Veldig profesjonelt og hyggelig personale. Rommene var rene og delikate. Frokosten var variert og god.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, pers870
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei Pers870,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi veldig stor pris på.

Vi ser frem til å se dere igjen!

Hjertlig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,

Harjinder

Shift Leder Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser