Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 158
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 157
Vis tilbud
Priceline
USD 147
Vis tilbud
Booking.comUSD 157
Hotels.comUSD 158
Destinia.comUSD 168
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 133)
Filtrer anmeldelser
2 134 resultater
Vurdering fra reisende
891
774
317
97
55
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
891
774
317
97
55
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 2 134 anmeldelser
Anmeldt 11. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Nina Askvik, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. september 2020

Hotellet ligger meget sentralt, og kommer man med bil kjører man nesten rett på det.
Gangavstand til det meste, og grei service i resepsjonen.
Sengen var noe smal, og rommet noe slitt. Helt grei frokost.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Heisann Bente,

Tusen takk for besøket, og ikke minst for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss. Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med beliggenheten vår, og vi beklager at vi ikke klarte å levere topp service og frokost denne gangen. Neste gang håper jeg at vi klarer å gi dere en fullverdig opplevelse!

Beste hilsener,
Sebastian V. Sætre,
Front Office Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020

Jeg ble hjertelig ønsket velkommen i resepsjonen, og innsjekkingen ble gjort på få sekunder. I mellomtiden fikk jeg all informasjon om parkeringssituasjonen rundt hotellet. Dessverre har ikke de ansvarlige for trafikk- og parkeringssituasjonen i Bergen til dags dato gjort en god jobb. Gateturene er helt forvirrende, og parkeringsmulighetene er oppbrukt i høysesongen. :-( ...

Så dro jeg til restauranten "Roast" i 13. etasje (merk: et av de få hotellene der 13. etasje eksisterer ... smil) og tjenesten Lin-Marit var sjarmerende og høflig. Hun organiserte et bord for meg så raskt som mulig mens jeg hadde en aperitiff i Knuts bar.

Utsikten over byen er imponerende og atmosfæren i retro 70-tallsrestauranten inviterer deg til å somle. Dessverre var restauranten underbemannet for over 100 gjester, så Lin-Marit og Knut hadde veldig lite tid til å ta seg av gjestene, selv om de ga sitt fulle engasjement.

Den veganske maten som Sous Chef Eirin satte sammen for meg var ren harmoni. Da jeg ba om varmere krydder som Sorachi eller Chili, kom Eirin personlig til bordet mitt og spurte om min tilfredshet. Det viser personlig engasjement.

Når jeg besøker restauranten, kan jeg bare kritisere den varme hvitvinen, som Knut prøvde å fikse så raskt som mulig, ellers var det en fantastisk opplevelse.

Jeg sov som en engel, men om morgenen måtte jeg se på frokostrommet hva personalet fikk beskjed om å gjøre, og personlig synes jeg ikke det er riktig.

Jeg ble bedt om å bruke Antibak av en hotellansatt ved navn Michel før jeg gikk inn i restauranten. Jeg sa nei og var forberedt på ikke å gå inn i restauranten, men jeg forklarte også hvorfor til Michel.

Folk bør ha frihet til å velge hva de bruker (forbruk av antibakterielle midler gjennom huden bringer alkohol og mikroplast umiddelbart inn i nervesystemet), og hvis de ble informert og trent på riktig måte, ville ikke slike tvangstiltak være nødvendige.
Men jeg ble tilbudt en tallerken i rommet, som jeg nektet. Michel ga meg en kaffe også, takk.

Sterkt anbefalt hotell

Dato for oppholdet: september 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, MarioTelebo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Kjære Mario,

Tusen takk for at du la besøket til Scandic Ørnen. Vi setter utrolig stor pris på din gode og konkrete tilbakemelding, så tusen takk for at du tar deg tid til å dele dette med oss. Det varmer at du anbefaler oss!

Jeg håper at vi sees igjen snart, og at vi får gleden av å ønske deg varmt velkommen tilbake.

Beste hilsener,
Sebastian V. Sætre,
Front Office Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser