Trehar
4,0 av 5 boblerAnmeldt 11. sep. 2020
Nina Askvik, Daglig lederScandic Ornen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. sep. 2020
Kjære Trehar,

Tusen hjertelig takk for at du valgte Scandic Ørnen for ditt opphold her i Bergen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med oss, og vi setter så stor pris på din tilbakemelding! Jeg håper at vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss.

0.7 km fra Scandic Ornen
1 117
1 117
Anmeldt 11. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Nina Askvik, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Torstein Sperre, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com

Anmeldt 7. september 2020

Hotellet ligger meget sentralt, og kommer man med bil kjører man nesten rett på det.
Gangavstand til det meste, og grei service i resepsjonen.
Sengen var noe smal, og rommet noe slitt. Helt grei frokost.

1  Takk, Bente B

Heisann Bente,

Tusen takk for besøket, og ikke minst for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss. Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med beliggenheten vår, og vi beklager at vi ikke klarte å levere topp service og frokost denne gangen. Neste gang håper jeg at vi klarer å gi dere en fullverdig opplevelse!

Anmeldt 6. september 2020

Jeg ble hjertelig ønsket velkommen i resepsjonen, og innsjekkingen ble gjort på få sekunder. I mellomtiden fikk jeg all informasjon om parkeringssituasjonen rundt hotellet. Dessverre har ikke de ansvarlige for trafikk- og parkeringssituasjonen i Bergen til dags dato gjort en god jobb. Gateturene er helt forvirrende, og parkeringsmulighetene er oppbrukt i høysesongen. :-( ...

Så dro jeg til restauranten "Roast" i 13. etasje (merk: et av de få hotellene der 13. etasje eksisterer ... smil) og tjenesten Lin-Marit var sjarmerende og høflig. Hun organiserte et bord for meg så raskt som mulig mens jeg hadde en aperitiff i Knuts bar.

Utsikten over byen er imponerende og atmosfæren i retro 70-tallsrestauranten inviterer deg til å somle. Dessverre var restauranten underbemannet for over 100 gjester, så Lin-Marit og Knut hadde veldig lite tid til å ta seg av gjestene, selv om de ga sitt fulle engasjement.

Den veganske maten som Sous Chef Eirin satte sammen for meg var ren harmoni. Da jeg ba om varmere krydder som Sorachi eller Chili, kom Eirin personlig til bordet mitt og spurte om min tilfredshet. Det viser personlig engasjement.

Når jeg besøker restauranten, kan jeg bare kritisere den varme hvitvinen, som Knut prøvde å fikse så raskt som mulig, ellers var det en fantastisk opplevelse.

Jeg sov som en engel, men om morgenen måtte jeg se på frokostrommet hva personalet fikk beskjed om å gjøre, og personlig synes jeg ikke det er riktig.

Jeg ble bedt om å bruke Antibak av en hotellansatt ved navn Michel før jeg gikk inn i restauranten. Jeg sa nei og var forberedt på ikke å gå inn i restauranten, men jeg forklarte også hvorfor til Michel.

Folk bør ha frihet til å velge hva de bruker (forbruk av antibakterielle midler gjennom huden bringer alkohol og mikroplast umiddelbart inn i nervesystemet), og hvis de ble informert og trent på riktig måte, ville ikke slike tvangstiltak være nødvendige.
Men jeg ble tilbudt en tallerken i rommet, som jeg nektet. Michel ga meg en kaffe også, takk.

Sterkt anbefalt hotell

Takk, Mario T

Kjære Mario,

Tusen takk for at du la besøket til Scandic Ørnen. Vi setter utrolig stor pris på din gode og konkrete tilbakemelding, så tusen takk for at du tar deg tid til å dele dette med oss. Det varmer at du anbefaler oss!

Jeg håper at vi sees igjen snart, og at vi får gleden av å ønske deg varmt velkommen tilbake.