Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 218
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 218
Vis tilbud
Agoda.com
USD 191
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 218
Hotels.comUSD 218
TravelocityUSD 218
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 215)
Filtrer anmeldelser
2 216 resultater
Vurdering fra reisende
928
794
327
104
63
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
928
794
327
104
63
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5560 av 2 216 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Teigen, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 2. august 2021

Meldte inn ved bestilling at jeg trengte et allergifritt rom. Fikk et rom med tepper?
Våknet om natten av at jeg ikke fikk puste.
Vinduer kunne ikke åpnes. Meldte fra om dette etter første natt. Ingenting ble gjort.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 456Monika123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Teigen, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2021

Takk for din tilbakemelding.
Ta gjerne kontakt med oss neste gang så kan vi prøve å få byttet deg til et rom uten teppe.
Velkommen tilbake ved en senere anledning
Mvh
Robert
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021

Fantastisk hotell sentralt i hjertet av Bergen. Hotellet byr på en følelse av luksus i det du går gjennom svingdøren. Til frokost bugnet det av nydelig frisk delikat mat med mye for enhver smak. Litt ekstra piff til frokosten var det å ta seg en ingefærshot. Sengene var helt vidunderlig og sengetøyet mykt og godt. Standardrommet var innbydende og rent. Hotellet anbefales på set sterkeste hvis du ønsker deg litt luksusfølelse til en grei pris

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Usland2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Teigen, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding på oppholdet deres hos oss!

Velkommen tilbake til oss på Ørnen

Best Regards
Robert
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021

Første punkt for sjekk - senga. Er fantastisk dritt lei at ikke Scandic kan stille med ren seng til 2000 kroner natta. Sist var det snørr smurt utover madrassen på alle kanter( Trondheim, Bakklandet). Denne gangen var gulvet rent, og badet ok, men senga? Finnes noe som heter madrassbeskytter men det har kanskje ikke Scandic hørt om.
Frokost delt inn i 3 puljer: her svermer vi rundt frokostbuffeten og de fleste driter i å holde avstand- så ta på deg munnbind når du henter mat og spis frokosten på rommet hvis du kan. Her burde det vært tilsyn i fht smittevern.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Monika2321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Teigen, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2021

Takk for din tilbakemelding på ditt opphold hos oss.

Beklager virkelig dette inntrykket du har fått av Scandic, det er overhodet ikke bra at dette er noe du ser er et gjentagende problem! Jeg tar dette videre med vår husøkonom her på huset.

Munnbind er absolutt anbefalt til frokost her, dessverre er det ikke alle som har benyttet det.

Beklager igjen, men håper du vil gi oss en ny sjanse ved en senere anledning.

Mvh
Robert
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021

Veldig fornøyd med oppholdet vårt på hotellet. Grei innsjekking, ble godt mottatt. Fikk tildelt et flott rom i 12.etg. med fantastisk utsikt. Vi hadde bestilt superior extra rom. Grei størrelse på rommet og badet. Vi hadde badekar med dusj. Rent og pent og moderne. Veldig behagelige senger. Stille og rolig selv om det var godt belegg på hotellet. Synes også håndtering av frokostbuffeten fungerte bra mtp korona. Veldig godt utvalg av mat. Det eneste som ikke fungerte optimalt var airconditionen på natta. Det var mellom 25-27 grader de dagene vi var der. Men alt i alt et flott opphold. Også ligger hotellet veldig sentralt, veldig nær bybanen, togstasjon, byparken og kun en kort spasertur ned til sentrum. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Janniken L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Teigen, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding på oppholdet deres hos oss!

Velkommen tilbake til oss på Ørnen

Best Regards
Robert
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser