Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 128
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 127
Vis tilbud
Trip.com
USD 121
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 128
Hotels.comUSD 127
PricelineUSD 128
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 238)
Filtrer anmeldelser
2 238 resultater
Vurdering fra reisende
936
797
333
107
65
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
936
797
333
107
65
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5358 av 2 238 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Elendig renhold, god frokost. Oppholdet ble dessverre preget av elendig renhold. Doringen var full av urin fra forrige beboer. Dette klagde vi på, og de kom og vasker raskt. Neste dag var brukte kopper og glass på rommet ikke ryddet bort, toalettpapir ikke fylt på. Overmadrassen var full av rødvinssøl. Ikke en god opplevelse, så her vil vi ikke booke igjen.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trond_1980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Teigen, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Takk for din tilbakemelding,

Dette er selfvølgelig ikke slik renholdet skal være når man bor hos oss.
Jeg kommer til å gi dine tilbakemeldinger til vår husøkonom som tar dette videre med sin avdeling.

Håper allikevel vi får sjanen til å ønske dere velkommen tilbake til oss på Ørnen.

Med vennlig Hilsen
Robert
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Teigen, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Teigen, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 6. august 2021

Begynner med det positive: hotellet ligger nær til sentrum og har korte avstander til det meste.
Hotellet er ganske nytt (2014) men innfrir ikke forventninger man skulle forvente fra et 4 stjerners hotell. Å komme seg opp eller ned til rom i 11. etasje er et lykkespill. Tross 4 heiser er det lang ventetid – selvfølgelig kan man bruke trapp også, hvis man gidder å gå 11. etasjer opp. Å måtte etterlyser i resepsjon flere dager på rad at rommet (superior) skal gjøres rent, er i en hotell i den kategorien helt uholdbart. Dessuten noen dager kloakk lukt fra bade rommet. At det i disse corana tider trengs spesielle tiltak er forståelig og at man deler frokostservering i 3 tidssoner er jo i seg selv veldig bra for å fordele gjester likt på hver seating. Men hvis dette ikke blir fulgt på en riktig måte så blir det fullt på den ene seating og mindre på den andre, som igjen gir fullt kaos på frokost buffet. Folk stå tett i tett sammen, vanskelig å finne seg en plass til å sette seg ned for å spise.
Konklusjon: har bodd mange ganger i byen, men da i Scandic Byparken (en av Bergen´s beste…var nå dessverre fullbooked). Derfor falt valget denne gang på Scandic Ørnen, som var for oss det første gang, men med sikkerhet også siste gang vi vil bruke dette hotellet. For meg er det helt uforståelig at det er såpass stor forskjell i kvalitet mellom to hoteller i samme kjede.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Robert P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Teigen, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2021

Takk for din tilbakemelding av ditt opphold her på Ørnen.
Dessverre kan man oppleve lang ventetid på heiser for tiden når vi må ha restriksjoner på hvor mange som kan være i heisene.
Jeg skal bringe dine kommentarer vedrørende renhold på rommet til vår husøkonom, det skal selvfølgelig ikke være slikt at man skal måtte etterspørre renhold på rommet.
Ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning om du skulle ønske å gi oss en ny sjanse.
Mvh
Robert
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Robert Teigen, Daglig leder på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser