thomedlerpaulsen
3,0 av 5 boblerRom
2,0 av 5 boblerRenslighet
2,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Torgrim V, General ManagerScandic Ornen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. sep. 2023
Hei thomedlerpaulsen, Takk for ditt besøk her på Scandic Ørnen samt din første tilbakemelding her på TripAdvisor. Hos Scandic serverer vi en frokostbuffet med veganske, vegetariske og allergivennlige produkter. Vi tilbyr produkter som havrebasert drikke og yoghurt, soyayoghurt og risdrikk, glutenfri müsli og brød, tørket frukt og bær, vegansk ost. Hvorfor du bare valgte å soise knekkebrød forstår jeg ikke. Din tilbakmelding vedrørende middagen er delt med vårt kjøkken slik at vi kan ungå en slik tilbakemelding fra framtidige gjester. Med vennlig hilsen, Scandic Ørnen
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
0.3 km fra Scandic Ornen
1 133
1 133
Anmeldt 27. september 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Torgrim V, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2023

Anmeldt 19. september 2023 via mobile enheter

Fantastisk service. Hotellets interiør ga et luksuriøst inntrykk. Må nok si selve rommet skuffet. Hadde superior rom i 4.etasjen. Rommet var mindre enn forventet, badet var enkelt og lite. Var uvant med å måtte låse døren med kortet, ettersom jeg er vandt med at den låses automatisk. Var begrenset utsikt fra rommet, så vi gikk en tur opp til taket for å ta en røyk. Utsikten fra taket skuffet dessverre også.

Romtips: Døren låses ikke automatisk. Bruk nøkkelkort til å låse etter deg.
Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Karlamai
Torgrim V, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2023

Kjære Karlamai,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding på din opphold hos oss på Scandic Ørnen. Vi setter pris på din tilbakemelding, både positiv og negativ, da den hjelper oss å forbedre oss.

Vi er glade for å høre at du var fornøyd med servicen og interiøret på hotellet. Vi jobber alltid for å gi våre gjester en positiv opplevelse, og vi er glade for at du følte at vi leverte på dette.

Vi beklager å høre at du var skuffet over størrelsen på rommet og utsikten fra rommet og taket. Vi forstår at dette var viktig for deg, og vi vil ta dine tilbakemeldinger til etterretning.

Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å bevise oss selv. Vi vil gjøre vårt beste for å møte dine forventninger.

Med vennlig hilsen,
Scandic Ørnen

Anmeldt 11. september 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Torgrim V, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2023

Anmeldt 6. september 2023

Dato for oppholdet: august 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Torgrim V, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2023

Anmeldt 2. september 2023

Rommet var supert, og utsikten enda bedre. Det var uten tvil et meget godt opphold, men det hadde aldri blitt så bra om det ikke var for den fantastiske hjelpen jeg fikk i resepsjonen. Ingelin i resepsjonen ordnet opp i alt som skulle fikses, og gikk ut av sin vei for å sørge for at mitt opphold var så bra som det kunne bli. En fantastisk arbeider, og et enda bedre menneske.

• Reisetype: Reiste alene
Takk, Asmir T
Torgrim V, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2023

Hei asmirt2023, Takk for ditt besøk her på Scandic Ørnen samt din tilbakemelding her på TripAdvisor. Fint å lese at du likte vårt rom, utsikt og servicen du mottok fra Ingelin. Velkommen tilbake! Med vennlig hilsen, Scandic Ørnen