Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Reisetype: Reiste alene
Torgrim V, General ManagerScandic Ornen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. mai 2024
Hei 25henrikm,

Takk for ditt besøk på Scandic Ørnen og din tilbakemelding her på TripAdvisor. Vi beklager på det sterkeste den lange ventetiden du opplevde ved innsjekking på grunn av en kansellert Widerøe-flyvning. Vi forstår frustrasjonen din og tar tilbakemeldingen din på alvor.

Når en flykansellering skjer sent på kvelden er det dessverre ikke mulig å få flere medarbeidere på plass raskt nok til å håndtere den plutselige økningen i antall gjester.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for å håndtere uforutsette hendelser som fly kanselleringer. Vi tar til oss din tilbakemelding og vil bruke den til å videreutvikle våre rutiner for å sikre at gjestene våre får en så smidig og effektiv innsjekk som mulig, selv i krevende situasjoner.

kr 1 221
    kr 1 525
1.1 km fra Scandic Ornen
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 30. april 2024 via mobile enheter

Det var knust glass som lå i teppet, dette medførte at en av oss kuttet seg i foten, vitner om mangelfullt renhold. Luften i rommet var også tett og innestengt. Skuffende opplevelse.
Blir nok ikke førstevalg neste gang jeg besøker Bergen desverre.

Dato for oppholdet: april 2024
Takk, Inge B
Torgrim V, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2024

Hei Inge B, Takk for sitt besøk her på Scandic Ørnen samt din tilbakemelding her på TripAdvisor. Vi beklager på det sterkeste at en av dere kuttet dere i foten, dette skal selvsagt ikke skje og vi vil gå igjennom våre rutiner med rengjøringspersonalet. Vi ønsker dere god bedring og vi beklager igjen. Med vennlig hilsen, Scandic Ørnen

Anmeldt 4. april 2024

Utrolig god service i alle ledd, resepsjon, konferanse, bar, restaurant, frokost, alle ansatte man møtte i løpet av 2 dager var utrolig serviceminded og tilstede. Selve frokost buffeten var fantastisk med egen "avokado"-buffet og alt du kan tenke deg utenom det.

Romtips: Nær bystasjonen så bybane, buss, parkering og tog er rett ved, ligger også på den riktige siden av byen hvis du kommer med taxi fra flyplass
Dato for oppholdet: april 2024
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Linda C
Torgrim V, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2024

Hei 769linda,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Vi er så glade for å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss. Det er veldig inspirerende for alle våre ansatte å lese at de har gjort et godt inntrykk og at du har satt pris på servicen.

Vi setter stor pris på at du trekker frem frokostbuffeten vår. Vi har jobbet hardt for å tilby et bredt utvalg av deilige og sunne alternativer, og det er flott å høre at du likte den.

Vi håper du kommer tilbake til oss snart!

Anmeldt 27. mars 2024

Når eg kom og skulle sjekke inn var resepsjonisten borte, ingen lapp, og døren bak disken stod åpen. Eg hadde dårlig tid og prøvde derfor å rope hallo, ringe resepsjonen, og til slutt når det var gått 8 min gjekk eg bak disken innpå bakrommet og ropte hallo då eg tenkte det kanskje var noen der bak som ikke fikk med seg at det var folk i resepsjonen, da var vi rukket å bli 3 reisefølger som ventet. Da kom resepsjonisten og istedet for en beklagelse fikk eg kjeft for at eg hadde gått bak disk. 1. ikke gå fra resepsjonen med alle dører åpne. 2. skriv en liten notis, straks tilbake så hadde eg ventet tålmodig. Eg hadde dårlig tid og rakk nesten ikkje avtalen min pga dette. Elles ok opphold, rommet var greit, frokosten var helt ok. Servicen i resepsjonen neste dag var utmerket.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, T257
Torgrim V, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2024

Hei T257,

Takk for at du deler din tilbakemelding om Scandic Ørnen. Vi beklager at du måtte vente lenge ved innsjekk og at du ikke ble møtt av en resepsjonist. Dersom vår resepsjonist er alene på jobb og må rykke ut til et rom blir det selvsagt litt ventetid, men vi burde helt klart ha satt et skilt i resepsjonen med straks tilbake.

Vi er også lei oss for at du fikk kjeft for å ha gått bak disken. Vi forstår at du var frustrert etter å ha ventet i 8 minutter, og det var ikke riktig av resepsjonisten å reagere på den måten. Vi vil ta opp dette med vedkommende og sørge for at alle våre ansatte vet hvordan de skal håndtere lignende situasjoner på en profesjonell måte.

Vi er glad for å høre at du ellers var fornøyd med oppholdet ditt hos oss, og at du likte rommet og frokosten. Vi setter også pris på at du sier at servicen i resepsjonen neste dag var utmerket.

Vi håper du gir oss en ny sjanse i fremtiden.

Anmeldt 27. mars 2024

• Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels

Anmeldt 19. mars 2024

• Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Torgrim V, General Manager på Scandic Ornen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2024