Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste kebaben i Bergem”
Anmeldelse av Nesttun Kebab

Nesttun Kebab
Vurdert som nr. 150 av 453 Restauranter i Bergen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2020

Det beste kebabstedet i Bergen. Sentralt plassert i Nesttun sentrum, rent og fint lokale, mye mat for pengene, kjempehyggelig personale som lager lefse fra bunnen av for hver bestilling, og alltid kjempegod mat. Er du virkelig sulten, anbefaler jeg en stor kebab, og vil du ha et godt vegetar-alternativ er falafelen deres kjempegod.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, cappuccinoiskaffe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 43 anmeldelser

Anmeldt 8. mai 2020 via mobile enheter

Får vann i munnen bare av tanken. Fersk nylaget lefse. Saftig kjøtt. Dressingen dies er bare helt fantastisk

Dato for besøk: mai 2020
Takk, KimAcab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2020

Definitivt den beste babben i byn, og etter min mening / erfaring, også i Norge.
Svært gode råvarer, svært hyggelig betjening.
Nydelig mat. Gode priser. Du blir ikke skuffet her!

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 212christoffers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2019 via mobile enheter

Her får man den beste rullekebaben i byen. Mye bedre en den på Laksevåg, som ble kåret til best i test.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, jonblytth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening og rask mat når behovet er er som værst.
Smakfullt og greie priser.
Er innom jevnt og trutt

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Sindre H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nesttun Kebab, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Nesttun Kebab? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din