Tore T
Oslo, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juli 2020
Hilde Berentsen, General ManagerClarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. juli 2020
Vi takker for din tilbakemelding og beklager at vi ikke infridde dine forventninger og for ulempen rundt dette. Vi håper på en ny sjanse og at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.
1.2 km fra Clarion Collection Hotel Havnekontoret
  • Radissonhotels.com
0.1 km fra Clarion Collection Hotel Havnekontoret
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 9. juli 2020

Middag var en liten skål med fiskesuppe og ett brød, var sulten etterpå, og gikk ut for å spise.

Frokost var lange køer, uansett hva du skulle ha, måtte du vente lenge i kø, det var underbemannet, vanskelig å finne bord og vanskelig å finne rene bord. Pga corona har jeg full forståelse for begrenset frokost, men da kunne det som var der vært gode råvarer, fikk lyst å gå på matbutikken siden av.

Utrolig fine folk som jobbet der, hyggelig resepsjon! Syntes synd på dem som jobbet ved kjøkkenet. De virket ekstremt underbemannet, og hadde ikke sjans til å gi en god kundeopplevelse, må rose dem for holdningen deres og at de prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen.

Relax avdelingen er stengt pga corona, som er veldig forståelsesfullt, men det vil kunden vite før de ankommer hotellet. Det var ekstremt mye som var endret pga corona, men la kunden vite det når de bestiller, og ikke når man ankommer hotellet, dette ødela ekstremt mye av opplevelsen.

Utrolig fin beliggenhet, var helt greit på renhold, men jeg hadde ikke bestilt her, om jeg var informert på forhånd. Når man går i gangene hører man at det er mange som er misfornøyd, det er ett dyrt hotell og holder absolutt ikke stander. Her virker det som hotellet prøver å spare penger, som for all del er greit, men det må gjøres på en annen måte, eller senke prisene ekstremt, føles som ett 3 stjerners hotell.

Var veldig skuffet!!!

Takk, annahjortland
Hilde Berentsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Vi takker for din tilbakemelding og beklager at vi ikke infridde dine forventninger og for ulempen rund dette. Det har vært tøffe tider for oss med pandemi situasjonen og hotellet var stengt i nesten 3 måneder. Dette medførte at vi ikke fikk rekruttert sommer-bemanning slik vi bruker. I tillegg har det vært mye merarbeid rundt smittevern, som dessverre ikke alltid oppleves positivt av våre gjester. Vi har heldigvis nå fått muligheter til å servere frokost og kveldsbuffet. Vi håper at en vaksine snart er på plass slik at vi kan få komme tilbake til normal drift igjen. Vi håper også at du vil gi oss en ny sjanse slik at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Havnekontoret var et perfekt utgangspunkt for vår utforskning av byen. Dyktige ansatte tipset oss om og sørget for at vi fikk en flott aften øverst i klokketårnet med utsikt over Vågen, gode drinker og en solnedgang som ga inspirasjon. Aldri er Bergen vakrere enn når Christian Radich ligger til kai på Statsraadens plass. Trappen oppover i etasjene fra den gamle hovedinngangen med alle sine historiske utstillinger er også noe vi anbefaler framfor å ta heisen. Vi var så fornøyd at vi utvidet oppholdet med et ekstra døgn.

2  Takk, losalex2233

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding - den varmer i disse tøffe tider. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake!

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Fine rom, god service i resepsjonen. Men tidvis lite effektivt. Måtte bl a ned i resepsjonen å hente toalettpapir etc (grunnet Corona) burde vært en servicestasjon i hver etasje.
Frokosten var litt vanskelig å forholde seg til. En dag var det ok med selvbetjening, den neste ikke. Ble mye kø og ta hva man får.
Fortreffelig beliggenhet.
Burde vært en annen løsning på bad/rom da man kunne ha lys på badet uten å lyse opp hele sengen. Også veldig lytt bad/rom.
Ellers fint!
Skulle også gjerne hatt info om at de ikke lenger hadde «fika» mellom 15 og 18. Og når vi ringte å spurte etter mulighet for å spise i restauranten på hotellet, altså a la carte, så fikk vi ja på telefon. Når vi kom, var det kun kveldsmatløsning med suppe, som var en mulighet.
Så en del informasjonssvikt i løpet av de tre nettene vi bodde her.

Takk, 78jmm78
Hilde Berentsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Tusen takk for din tilbakemelding - den hjelper oss å bli bedre. Det har vært utfordrende å drive hotell i disse "Corona tider" - da vi skal ivareta smittevernet samtidig som vi ønsker at våre gjester skal være fornøyd. Vi jobber med å utvikle vårt servicetilbud for å gjøre det best mulig for våre gjester - så her takker vi for alle innspill. Vi beklager at vi sviktet på informasjon til dere - og for ulempe rundt dette. Vi håper at verden skal få kontroll på smitte-situasjonen og vi snart kan komme tilbake til normal drift. Vi håper at vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake.

Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Hotellet har veldig små rom, er sparsommelige og har f.eks kun 1 såpedispenser (kropp/hår) i ett. Renhold kunne vært bedre og bestikk burde absolutt ikke plukkes av gjestene selv i denne corona tiden. Frokosten var den dårligste jeg har hatt i Norge og minner om de dårligste i Italia/Spania. Tørre påsmurte lyse sandwish (av typen langtidsholdbare) og ellers tilnærmet ingenting å velge i. Varmretten så lite fristende ut, oppskåret hardkokt egg blandet med eggerøre og noen tørre baconbiter. Denne får terningkast 0. Fiskesuppen til kveldsmat var spiselig, men inneholdt ingen fisk, kun 2 blåskjell. Spis heller ute. Hadde forventninger for hotellet er flott utenfra og ligger fantastisk til. Blir et annet hotell neste gang jeg er i Bergen.

1  Takk, MStavanger1

Vi takker for din tilbakemelding. Det har vært utfordrende for oss å åpne i disse "Corona tider" - da vi må ivareta smittevernet samtidig, som vi ønsker å levere et produkt, som våre gjester skal være fornøyd med. Vi ser av din tilbakemelding at du har bodd på et standard rom - og der har vi kun dusj/sjampo fra Ritual i et produkt. På de oppgraderte rommen våre er der fullt utvalg av Rituals produkter. Vi beklager at vi ikke infridde dine forventninger - men kan bekrefte at vi jobber med utvikling av vårt servicetilbud for å imøtekomme våre gjester på best mulig måte. Vi håper at situasjonen med smitte snart vil normalisere seg og at vi kan gå tilbake til normal drift igjen - og at vi da kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Bodde 3 netter, rett etter nyåpning pga Covid.
Gode forholdsregler tatt i så henseende! Eneste å sette fingeren på måtte være at de burde hatt porsjonspakker med salt og pepper.
Hotellet ligger rett ved Bryggen, og har sitt særpreg både ut og inne. Ta en tur opp i tårnet og se utsikten. Gode rom som kan være varme når været er fint. Veldig hyggelig personale som absolutt gjør sitt beste .
Aftensmat og greit med parkering.

Takk, M0rtenU

Tusen takk for din tilbakemelding og dine innspill - den varmer oss i disse tider. Vi håper at vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.