Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 192
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 192
Vis tilbud
Expedia.com
USD 209
USD 178
Vis tilbud
Hotels.comUSD 178
FindHotelUSD 178
Lol.travelUSD 209
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 572)
Filtrer anmeldelser
1 572 resultater
Vurdering fra reisende
846
481
167
55
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
846
481
167
55
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 1 572 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Vekdig vennlig og hjelpsom betjening
Corona avstand = OK
Alt for lite betjening i frokost-salen. Mye venting på rydding av bord.
Dette er OK hvis en spiser tidlig (dvs før 9:00)
Rommene er litt knøttesmå. Å brette ut 2 kofferter var omtrent umulig. Måtte sette en stol oppå en annen for å få plass på gulvet
Air condition virker dårlig. Må ha vindu åpent (mot havnen). En del støy fra gata.
Dvs propper i øra + sovemaske må til
Parkering ved siden av hotellet var skrekkelig. Fikk den siste ledige (helt tilfeldig)- Trangt + ca 280,- pr døgn.
Veldig sentralt !! 30m fra Bryggen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Berentsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Vi takker for din tilbakemelding og beklager at vi ikke infridde dine forventninger og for ulempen rundt dette. Vi håper på en ny sjanse og at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Middag var en liten skål med fiskesuppe og ett brød, var sulten etterpå, og gikk ut for å spise.

Frokost var lange køer, uansett hva du skulle ha, måtte du vente lenge i kø, det var underbemannet, vanskelig å finne bord og vanskelig å finne rene bord. Pga corona har jeg full forståelse for begrenset frokost, men da kunne det som var der vært gode råvarer, fikk lyst å gå på matbutikken siden av.

Utrolig fine folk som jobbet der, hyggelig resepsjon! Syntes synd på dem som jobbet ved kjøkkenet. De virket ekstremt underbemannet, og hadde ikke sjans til å gi en god kundeopplevelse, må rose dem for holdningen deres og at de prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen.

Relax avdelingen er stengt pga corona, som er veldig forståelsesfullt, men det vil kunden vite før de ankommer hotellet. Det var ekstremt mye som var endret pga corona, men la kunden vite det når de bestiller, og ikke når man ankommer hotellet, dette ødela ekstremt mye av opplevelsen.

Utrolig fin beliggenhet, var helt greit på renhold, men jeg hadde ikke bestilt her, om jeg var informert på forhånd. Når man går i gangene hører man at det er mange som er misfornøyd, det er ett dyrt hotell og holder absolutt ikke stander. Her virker det som hotellet prøver å spare penger, som for all del er greit, men det må gjøres på en annen måte, eller senke prisene ekstremt, føles som ett 3 stjerners hotell.

Var veldig skuffet!!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, annahjortland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Berentsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Vi takker for din tilbakemelding og beklager at vi ikke infridde dine forventninger og for ulempen rund dette. Det har vært tøffe tider for oss med pandemi situasjonen og hotellet var stengt i nesten 3 måneder. Dette medførte at vi ikke fikk rekruttert sommer-bemanning slik vi bruker. I tillegg har det vært mye merarbeid rundt smittevern, som dessverre ikke alltid oppleves positivt av våre gjester. Vi har heldigvis nå fått muligheter til å servere frokost og kveldsbuffet. Vi håper at en vaksine snart er på plass slik at vi kan få komme tilbake til normal drift igjen. Vi håper også at du vil gi oss en ny sjanse slik at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Havnekontoret var et perfekt utgangspunkt for vår utforskning av byen. Dyktige ansatte tipset oss om og sørget for at vi fikk en flott aften øverst i klokketårnet med utsikt over Vågen, gode drinker og en solnedgang som ga inspirasjon. Aldri er Bergen vakrere enn når Christian Radich ligger til kai på Statsraadens plass. Trappen oppover i etasjene fra den gamle hovedinngangen med alle sine historiske utstillinger er også noe vi anbefaler framfor å ta heisen. Vi var så fornøyd at vi utvidet oppholdet med et ekstra døgn.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, losalex2233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Berentsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding - den varmer i disse tøffe tider. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Fine rom, god service i resepsjonen. Men tidvis lite effektivt. Måtte bl a ned i resepsjonen å hente toalettpapir etc (grunnet Corona) burde vært en servicestasjon i hver etasje.
Frokosten var litt vanskelig å forholde seg til. En dag var det ok med selvbetjening, den neste ikke. Ble mye kø og ta hva man får.
Fortreffelig beliggenhet.
Burde vært en annen løsning på bad/rom da man kunne ha lys på badet uten å lyse opp hele sengen. Også veldig lytt bad/rom.
Ellers fint!
Skulle også gjerne hatt info om at de ikke lenger hadde «fika» mellom 15 og 18. Og når vi ringte å spurte etter mulighet for å spise i restauranten på hotellet, altså a la carte, så fikk vi ja på telefon. Når vi kom, var det kun kveldsmatløsning med suppe, som var en mulighet.
Så en del informasjonssvikt i løpet av de tre nettene vi bodde her.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 78jmm78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Berentsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Tusen takk for din tilbakemelding - den hjelper oss å bli bedre. Det har vært utfordrende å drive hotell i disse "Corona tider" - da vi skal ivareta smittevernet samtidig som vi ønsker at våre gjester skal være fornøyd. Vi jobber med å utvikle vårt servicetilbud for å gjøre det best mulig for våre gjester - så her takker vi for alle innspill. Vi beklager at vi sviktet på informasjon til dere - og for ulempe rundt dette. Vi håper at verden skal få kontroll på smitte-situasjonen og vi snart kan komme tilbake til normal drift. Vi håper at vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Hotellet har veldig små rom, er sparsommelige og har f.eks kun 1 såpedispenser (kropp/hår) i ett. Renhold kunne vært bedre og bestikk burde absolutt ikke plukkes av gjestene selv i denne corona tiden. Frokosten var den dårligste jeg har hatt i Norge og minner om de dårligste i Italia/Spania. Tørre påsmurte lyse sandwish (av typen langtidsholdbare) og ellers tilnærmet ingenting å velge i. Varmretten så lite fristende ut, oppskåret hardkokt egg blandet med eggerøre og noen tørre baconbiter. Denne får terningkast 0. Fiskesuppen til kveldsmat var spiselig, men inneholdt ingen fisk, kun 2 blåskjell. Spis heller ute. Hadde forventninger for hotellet er flott utenfra og ligger fantastisk til. Blir et annet hotell neste gang jeg er i Bergen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MStavanger1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Berentsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Vi takker for din tilbakemelding. Det har vært utfordrende for oss å åpne i disse "Corona tider" - da vi må ivareta smittevernet samtidig, som vi ønsker å levere et produkt, som våre gjester skal være fornøyd med. Vi ser av din tilbakemelding at du har bodd på et standard rom - og der har vi kun dusj/sjampo fra Ritual i et produkt. På de oppgraderte rommen våre er der fullt utvalg av Rituals produkter. Vi beklager at vi ikke infridde dine forventninger - men kan bekrefte at vi jobber med utvikling av vårt servicetilbud for å imøtekomme våre gjester på best mulig måte. Vi håper at situasjonen med smitte snart vil normalisere seg og at vi kan gå tilbake til normal drift igjen - og at vi da kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser