Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 180
Vis tilbud
Booking.com
USD 181
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 175
Vis tilbud
Hotels.comUSD 180
eDreamsUSD 181
Trip.comUSD 202
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 577)
Filtrer anmeldelser
1 576 resultater
Vurdering fra reisende
850
482
167
55
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
850
482
167
55
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 1 576 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her fire dager i juli.

Hotellet har fin beliggenhet rett ved Bryggen. Det er imidlertid mange hotell som har like god beliggenhet i Bergen.

Vi opplevde det svært vanskelig å komme frem til hotellet med bil, siden Bryggen er stengt for gjennomkjøring i store deler av juli og august. Vi er ikke kjent i Bergen, men hverken GPS’en i bilen eller våre telefoner klarte å finne en (kjørbar)rute. Vi fikk uansett opplyst at parkeringen ved hotellet var full. Vi endte derfor opp med å parkere i sentrum ca 15 minutters gåtur unna.

Hotellrommet var greit. Bra størrelse og et lite kjøleskap trekker opp. Utsikt mot en bakgård trekker ned.

Rommene ble ikke vasket i løpet av oppholdet med begrunnelse Covid-19. Søppel måtte vi tømme selv og vi måtte også be om å bytte av håndklær osv. Et annet hotell vi lå på i ferien hadde ikke denne praksisen, men ok.

Frokosten på hotellet var dårlig. Særlig brødutvalget, som kun bestod av en type semigrovt brød og rugbrød, var svært dårlig. Det ingen rundstykker, loff eller lignende. Det var ingen variasjon på frokosten de dagene vi var der. Det var heller ikke noen barnevennlige alternativer.

Hotellet tilbyr også «Fika» som vi prøvde to ganger. Første gangen ble det servert en type gulrotkake som var ok. Andre dagen var tilbudet noen enkle kjeks. Kveldsmaten prøvde vi ikke.

Vi opplevde hotellet som middels. Hotellet fyller basiskravene, men heller ikke mer. Vi vil velge et annet hotell neste gang vi drar til Bergen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Stalelundjohansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roza Linn Lygre, Other på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære gjest.
Vi takker for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding - den hjelper oss til å bli bedre. Vi beklager at vi ikke infridde dine forventninger og for ulempen rundt dette. Situasjonen rundt Corona har dessverre vært veldig tøff for oss - da vi måtte stenge hotellet i nesten 3 månder. Dette førte til at vi ikke fikk rekruttert sommer-vikarer, slik vi bruker. I tillegg har det vært krevende med alle tiltak, som må gjøres rundt smittevernsituasjonen. Vi håper at det snart vil komme en vaksine slik at vi kan komme tilbake til en mer normal drift igjen.

Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse og at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Ønsker deg en flott uke


med vennlig hilsen
Roza Linn Lygre
Hotel Manager

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell med hyggelige ansatte som har grei beliggenhet.
Hotellet har et stort og hyggelig resepsjonsområde med mange sitteplasser.
Superior dobbeltrommet som vi hadde var stort og pent innredet. God seng med puter i flere størrelser. Pluss for minibar som er greit for å holde drikke kald. Grei størrelse på badet med stor plass på benk til toalettsaker. Litt upraktisk med skyvedør av glass inn til badet. Lyset flommer ut i rommet og skyvedøra bråker, så man risikerer å vekke den andre dersom man må bruke toalettet på natta. Vi hadde rom ut mot Bryggen og opplevde endel støy, så anbefaler å be om rom vekk fra Bryggen for en god natts søvn.
Rommet, og resten av hotellet, var rent og innbydende.
Frokosten inneholdt alt man trenger for en god start på dagen. Litt kjedelig utvalg av brød. God inkludert varmt kveldsmåltid.
Minimalt med parkeringsplasser på hotellet og selv om det er 3 parkeringshus ikke langt fra hotellet var det vanskelig å finne parkering.
Alt i alt er vi godt fornøyde med oppholdet og kan trygt anbefale dette til alle som trenger overnatting i Bergen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Vekdig vennlig og hjelpsom betjening
Corona avstand = OK
Alt for lite betjening i frokost-salen. Mye venting på rydding av bord.
Dette er OK hvis en spiser tidlig (dvs før 9:00)
Rommene er litt knøttesmå. Å brette ut 2 kofferter var omtrent umulig. Måtte sette en stol oppå en annen for å få plass på gulvet
Air condition virker dårlig. Må ha vindu åpent (mot havnen). En del støy fra gata.
Dvs propper i øra + sovemaske må til
Parkering ved siden av hotellet var skrekkelig. Fikk den siste ledige (helt tilfeldig)- Trangt + ca 280,- pr døgn.
Veldig sentralt !! 30m fra Bryggen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Berentsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Vi takker for din tilbakemelding og beklager at vi ikke infridde dine forventninger og for ulempen rundt dette. Vi håper på en ny sjanse og at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Middag var en liten skål med fiskesuppe og ett brød, var sulten etterpå, og gikk ut for å spise.

Frokost var lange køer, uansett hva du skulle ha, måtte du vente lenge i kø, det var underbemannet, vanskelig å finne bord og vanskelig å finne rene bord. Pga corona har jeg full forståelse for begrenset frokost, men da kunne det som var der vært gode råvarer, fikk lyst å gå på matbutikken siden av.

Utrolig fine folk som jobbet der, hyggelig resepsjon! Syntes synd på dem som jobbet ved kjøkkenet. De virket ekstremt underbemannet, og hadde ikke sjans til å gi en god kundeopplevelse, må rose dem for holdningen deres og at de prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen.

Relax avdelingen er stengt pga corona, som er veldig forståelsesfullt, men det vil kunden vite før de ankommer hotellet. Det var ekstremt mye som var endret pga corona, men la kunden vite det når de bestiller, og ikke når man ankommer hotellet, dette ødela ekstremt mye av opplevelsen.

Utrolig fin beliggenhet, var helt greit på renhold, men jeg hadde ikke bestilt her, om jeg var informert på forhånd. Når man går i gangene hører man at det er mange som er misfornøyd, det er ett dyrt hotell og holder absolutt ikke stander. Her virker det som hotellet prøver å spare penger, som for all del er greit, men det må gjøres på en annen måte, eller senke prisene ekstremt, føles som ett 3 stjerners hotell.

Var veldig skuffet!!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, annahjortland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Berentsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Vi takker for din tilbakemelding og beklager at vi ikke infridde dine forventninger og for ulempen rund dette. Det har vært tøffe tider for oss med pandemi situasjonen og hotellet var stengt i nesten 3 måneder. Dette medførte at vi ikke fikk rekruttert sommer-bemanning slik vi bruker. I tillegg har det vært mye merarbeid rundt smittevern, som dessverre ikke alltid oppleves positivt av våre gjester. Vi har heldigvis nå fått muligheter til å servere frokost og kveldsbuffet. Vi håper at en vaksine snart er på plass slik at vi kan få komme tilbake til normal drift igjen. Vi håper også at du vil gi oss en ny sjanse slik at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Havnekontoret var et perfekt utgangspunkt for vår utforskning av byen. Dyktige ansatte tipset oss om og sørget for at vi fikk en flott aften øverst i klokketårnet med utsikt over Vågen, gode drinker og en solnedgang som ga inspirasjon. Aldri er Bergen vakrere enn når Christian Radich ligger til kai på Statsraadens plass. Trappen oppover i etasjene fra den gamle hovedinngangen med alle sine historiske utstillinger er også noe vi anbefaler framfor å ta heisen. Vi var så fornøyd at vi utvidet oppholdet med et ekstra døgn.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, losalex2233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Berentsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding - den varmer i disse tøffe tider. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser