Vi bodde her fire dager i juli.
Hotellet har fin beliggenhet rett ved Bryggen. Det er imidlertid mange hotell som har like god beliggenhet i Bergen.
Vi opplevde det svært vanskelig å komme frem til hotellet med bil, siden Bryggen er stengt for gjennomkjøring i store deler av juli og august. Vi er ikke kjent i Bergen, men hverken GPS’en i bilen eller våre telefoner klarte å finne en (kjørbar)rute. Vi fikk uansett opplyst at parkeringen ved hotellet var full. Vi endte derfor opp med å parkere i sentrum ca 15 minutters gåtur unna.
Hotellrommet var greit. Bra størrelse og et lite kjøleskap trekker opp. Utsikt mot en bakgård trekker ned.
Rommene ble ikke vasket i løpet av oppholdet med begrunnelse Covid-19. Søppel måtte vi tømme selv og vi måtte også be om å bytte av håndklær osv. Et annet hotell vi lå på i ferien hadde ikke denne praksisen, men ok.
Frokosten på hotellet var dårlig. Særlig brødutvalget, som kun bestod av en type semigrovt brød og rugbrød, var svært dårlig. Det ingen rundstykker, loff eller lignende. Det var ingen variasjon på frokosten de dagene vi var der. Det var heller ikke noen barnevennlige alternativer.
Hotellet tilbyr også «Fika» som vi prøvde to ganger. Første gangen ble det servert en type gulrotkake som var ok. Andre dagen var tilbudet noen enkle kjeks. Kveldsmaten prøvde vi ikke.
Vi opplevde hotellet som middels. Hotellet fyller basiskravene, men heller ikke mer. Vi vil velge et annet hotell neste gang vi drar til Bergen.