Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 201
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 213
USD 188
Vis tilbud
Hotels.com
USD 213
USD 188
Vis tilbud
PricelineUSD 201
eDreamsUSD 201
Trip.comUSD 213
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 570)
Filtrer anmeldelser
1 570 resultater
Vurdering fra reisende
845
481
167
54
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
845
481
167
54
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 570 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom Bergen en regntung mandag og ble møtt av hyggelig personale i resepsjonen som tok oss godt i mot. Innbydende og flott inngangsparti/lobby med liten bar. Rommet (superiorrom) var av veldig god størrelse og hadde god seng og utsikt mot Bryggen. Frokostbuffeen var innholdsrik og delikat. En masse COVID-19 tiltak var gjeldende, men ingen veldig inngripende på gjester. Det var veldig deilig. Her har de klart å ta forhåndsregler uten å strippe hotellet for tjenester og tilbud. Kult tårn med utsikt åpent for alle gjester. Bra beliggenhet. Står høyt oppe på lista til neste besøk i Bergen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, espols93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roza Linn Lygre, Other på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære gjest.
Vi takker for din hyggelige tilbakemelding. Tilbakemeldingen din hjelper oss til å bli bedre - og gir oss motivasjon til å jobbe videre for å skape gode gjesteopplevelser.

Vi gleder oss til vi skal få ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Ønsker deg en flott uke :)

Hotel Manager
Roza Linn Lygre

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Hadde bestillt rom superp og 2 enkle senger,men det kom ikke frem noen steder at dodøra var klistret mer eller mindre ved sengen så hvis du måtte på do i løpet av natten,og måtte ha på lystet,eller bare åpnet dodøra,var sjansen stor at sidemannen våknet,noe som gjorde at jeg sov lite den helgen.Andre steder så har dodøren vært ved utgangsdøren.Et stykke å gå fra hotelet og til bybanen,med koffert,men flybussen stopper rett utenfor hotelet,men er mye dyrere,de har heller ikke Hansa på hotellet,men noe som heter de 7 fjell,ikke godt.Frokosten og kveldsmaten var greit,ba om tidlig mat søndag morgen da vi skulle ta flybussen,men den maten vi fikk der var ikke videre spisende,tørt rundstykke med kald ost,brun banan og vann.kommer nok ikke til å velge dette hotellet neste gang

Dato for oppholdet: november 2019
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roza Linn Lygre, Other på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære Anita.
Vi takker for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding - den hjelper oss til å bli bedre. Vi beklager at vi ikke infridde dine forventninger og for ulempen rundt dette. Vi vil gå gjennom våre rutiner slik at vi kan bli bedre for fremtiden.

Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse og at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Ønsker deg en flott uke .


Roza Linn Lygre

Hotel Manager

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Bra beliggenhet. Hyggelig betjening i resepsjonen. Hyggelig sted å bo og flott med kveldsmat. Det er litt leit at de historiske detaljene ved interiøret ikke kommer bedre fram, særlig inngangspartiet. Interiøret er litt "too much".

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Service
Takk, Karin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Bodde her i fem netter midt i juli. Dette var mitt fjerde opphold på hotellet, men jeg tror jeg går for et annet hotell neste gang. Hotellet var fullbooket (bra for de), men det medfører køer og venting på flere punkter - innsjekk/utsjekk, frokost, kveldsmat, heis, osv. Hotellet har 1 vanlig heis, og en miniheis i den gamle delen. Med flere hundre gjester og COVID-tiltak medfører det endel venting for å komme opp og ned fra rommet.

Rommet var stort og romslig, men kunne trengt en oppgradering. Glassbad er det svært få som setter pris på. Renholdet kunne også vært bedre. Mye støv rundt i rommet, og ting som popcorn under stoler og bord. Ting som heis og fellesarealer kunne også trengt oppgraderinger.

Kveldsmaten var god og variert. Frokosten må de jobbe mer med. Helt fullt og vanskelig å finne ledige plasser, servicen er svært lite effektiv, bord blir ikke ryddet og matvarer som ikke får påfyll...til og med svar som "det er tomt" og "vi har ikke mer". Javel....

Choice er pioneerer når det kommer til sparetiltak - og da også med dekke av COVID-unnskyldninger. Kveldsmaten var tidligere 18 til 21, men nå serveres den 18 til 20. Dette gleder samtlige Clarion Collection hotell. Jeg skjønner ikke helt begrunnelsen bak dette - det er da vel bedre å spre folk utover 3 timer, enn å presse alle inn på 2 timer? Jeg mistenker det er en grunn for å spare en og annen timelønn. Samme med renholdet - de opplyser at de rengjør rommet på avreisedagen....Javel, det skulle vel bare mangle at nestemann ikke fikk et rent rom? Jeg har bodd endel på Scandic i sommer også - og der var det housekeeping hver dag. Denne begrunnelsen Choice har med at det er pga COVID virker dårlig. De kan vel bare innrømme at det er et nytt sparetiltak? Forundrer meg heller ikke at de kommer til å holde på med dette inn i evigheten, selv om alle konkurrenter har gått tilbake til vanlige rutiner.

Generelt er personalet meget hyggelige og behjelpelige. Jentene i resepsjonen var blide og vennlige til tross for høyt trykk og mange som ville ha hjelp i tide og utide. Middagspersonalet var også meget hyggelige.

Beliggenheten kan man ikke si noe på - midt i smørøyet - på Bryggen - Bergens stolthet.

Havnekontoret var det beste hotellet i Bergen for noen år siden, men de siste årene har flere spennende hotell åpnet og noen av de gamle konkurrentene har gjennomgått totalrenoveringer som gjør at de fremstår som bedre alternativ. Neste gang går jeg nok for et nyrenovert hotell, på Torgallmenningen. Prismessig ligger dette hotellet på samme nivå som Havnekontoret.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, skrosvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her fire dager i juli.

Hotellet har fin beliggenhet rett ved Bryggen. Det er imidlertid mange hotell som har like god beliggenhet i Bergen.

Vi opplevde det svært vanskelig å komme frem til hotellet med bil, siden Bryggen er stengt for gjennomkjøring i store deler av juli og august. Vi er ikke kjent i Bergen, men hverken GPS’en i bilen eller våre telefoner klarte å finne en (kjørbar)rute. Vi fikk uansett opplyst at parkeringen ved hotellet var full. Vi endte derfor opp med å parkere i sentrum ca 15 minutters gåtur unna.

Hotellrommet var greit. Bra størrelse og et lite kjøleskap trekker opp. Utsikt mot en bakgård trekker ned.

Rommene ble ikke vasket i løpet av oppholdet med begrunnelse Covid-19. Søppel måtte vi tømme selv og vi måtte også be om å bytte av håndklær osv. Et annet hotell vi lå på i ferien hadde ikke denne praksisen, men ok.

Frokosten på hotellet var dårlig. Særlig brødutvalget, som kun bestod av en type semigrovt brød og rugbrød, var svært dårlig. Det ingen rundstykker, loff eller lignende. Det var ingen variasjon på frokosten de dagene vi var der. Det var heller ikke noen barnevennlige alternativer.

Hotellet tilbyr også «Fika» som vi prøvde to ganger. Første gangen ble det servert en type gulrotkake som var ok. Andre dagen var tilbudet noen enkle kjeks. Kveldsmaten prøvde vi ikke.

Vi opplevde hotellet som middels. Hotellet fyller basiskravene, men heller ikke mer. Vi vil velge et annet hotell neste gang vi drar til Bergen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Stalelundjohansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roza Linn Lygre, Other på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære gjest.
Vi takker for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding - den hjelper oss til å bli bedre. Vi beklager at vi ikke infridde dine forventninger og for ulempen rundt dette. Situasjonen rundt Corona har dessverre vært veldig tøff for oss - da vi måtte stenge hotellet i nesten 3 månder. Dette førte til at vi ikke fikk rekruttert sommer-vikarer, slik vi bruker. I tillegg har det vært krevende med alle tiltak, som må gjøres rundt smittevernsituasjonen. Vi håper at det snart vil komme en vaksine slik at vi kan komme tilbake til en mer normal drift igjen.

Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse og at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Ønsker deg en flott uke


med vennlig hilsen
Roza Linn Lygre
Hotel Manager

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser