Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 202
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 218
USD 189
Vis tilbud
Priceline
USD 202
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 189
FindHotelUSD 189
Lol.travelUSD 218
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 572)
Filtrer anmeldelser
1 572 resultater
Vurdering fra reisende
846
481
167
55
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
846
481
167
55
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 572 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte å bi en natt på dette hotellet. Hotellet logger flott til, like ved Bryggen i Bergen. Avstanden til sentrum er perfekt..nært nok uten at man blir forstyrret. Bygget har historisk sus over seg.
Ble møtt av to hyggelige resepsjonister som oppgraderte rommet og informerte godt om hotellet og smitteverntiltakene. Vi fikk også nøkkel til «Tårnet» i 6.etasje som ga oss et flott utsiktspunkt for å se Bergen fra en annen vinkel.
Rommet var stort og flott. Sengen var passe myk. Badet hadde badekar.
På kvelden ble det servert buffet som bestod av to ulike typer salater og noe som jeg ville kalt hønsefrikassé. Kveldsmaten var inkludert i romprisen.
Frokosten hadde alt hva vi ønsket. Vi kommer veldig gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roza Linn Lygre, Other på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære Gjest!
Vi takker for din hyggelige tilbakemelding. Den hjelper oss til å bli bedre - og gir oss motivasjon til å jobbe videre for å skape gode gjesteopplevelser.

Vi gleder oss til vi skal få ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Ønsker deg en flott uke :)

Hotel Manager
Roza Linn Lygre

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom Bergen en regntung mandag og ble møtt av hyggelig personale i resepsjonen som tok oss godt i mot. Innbydende og flott inngangsparti/lobby med liten bar. Rommet (superiorrom) var av veldig god størrelse og hadde god seng og utsikt mot Bryggen. Frokostbuffeen var innholdsrik og delikat. En masse COVID-19 tiltak var gjeldende, men ingen veldig inngripende på gjester. Det var veldig deilig. Her har de klart å ta forhåndsregler uten å strippe hotellet for tjenester og tilbud. Kult tårn med utsikt åpent for alle gjester. Bra beliggenhet. Står høyt oppe på lista til neste besøk i Bergen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, espols93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roza Linn Lygre, Other på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære gjest.
Vi takker for din hyggelige tilbakemelding. Tilbakemeldingen din hjelper oss til å bli bedre - og gir oss motivasjon til å jobbe videre for å skape gode gjesteopplevelser.

Vi gleder oss til vi skal få ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Ønsker deg en flott uke :)

Hotel Manager
Roza Linn Lygre

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Hadde bestillt rom superp og 2 enkle senger,men det kom ikke frem noen steder at dodøra var klistret mer eller mindre ved sengen så hvis du måtte på do i løpet av natten,og måtte ha på lystet,eller bare åpnet dodøra,var sjansen stor at sidemannen våknet,noe som gjorde at jeg sov lite den helgen.Andre steder så har dodøren vært ved utgangsdøren.Et stykke å gå fra hotelet og til bybanen,med koffert,men flybussen stopper rett utenfor hotelet,men er mye dyrere,de har heller ikke Hansa på hotellet,men noe som heter de 7 fjell,ikke godt.Frokosten og kveldsmaten var greit,ba om tidlig mat søndag morgen da vi skulle ta flybussen,men den maten vi fikk der var ikke videre spisende,tørt rundstykke med kald ost,brun banan og vann.kommer nok ikke til å velge dette hotellet neste gang

Dato for oppholdet: november 2019
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roza Linn Lygre, Other på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære Anita.
Vi takker for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding - den hjelper oss til å bli bedre. Vi beklager at vi ikke infridde dine forventninger og for ulempen rundt dette. Vi vil gå gjennom våre rutiner slik at vi kan bli bedre for fremtiden.

Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse og at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Ønsker deg en flott uke .


Roza Linn Lygre

Hotel Manager

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Bra beliggenhet. Hyggelig betjening i resepsjonen. Hyggelig sted å bo og flott med kveldsmat. Det er litt leit at de historiske detaljene ved interiøret ikke kommer bedre fram, særlig inngangspartiet. Interiøret er litt "too much".

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Service
Takk, Karin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Bodde her i fem netter midt i juli. Dette var mitt fjerde opphold på hotellet, men jeg tror jeg går for et annet hotell neste gang. Hotellet var fullbooket (bra for de), men det medfører køer og venting på flere punkter - innsjekk/utsjekk, frokost, kveldsmat, heis, osv. Hotellet har 1 vanlig heis, og en miniheis i den gamle delen. Med flere hundre gjester og COVID-tiltak medfører det endel venting for å komme opp og ned fra rommet.

Rommet var stort og romslig, men kunne trengt en oppgradering. Glassbad er det svært få som setter pris på. Renholdet kunne også vært bedre. Mye støv rundt i rommet, og ting som popcorn under stoler og bord. Ting som heis og fellesarealer kunne også trengt oppgraderinger.

Kveldsmaten var god og variert. Frokosten må de jobbe mer med. Helt fullt og vanskelig å finne ledige plasser, servicen er svært lite effektiv, bord blir ikke ryddet og matvarer som ikke får påfyll...til og med svar som "det er tomt" og "vi har ikke mer". Javel....

Choice er pioneerer når det kommer til sparetiltak - og da også med dekke av COVID-unnskyldninger. Kveldsmaten var tidligere 18 til 21, men nå serveres den 18 til 20. Dette gleder samtlige Clarion Collection hotell. Jeg skjønner ikke helt begrunnelsen bak dette - det er da vel bedre å spre folk utover 3 timer, enn å presse alle inn på 2 timer? Jeg mistenker det er en grunn for å spare en og annen timelønn. Samme med renholdet - de opplyser at de rengjør rommet på avreisedagen....Javel, det skulle vel bare mangle at nestemann ikke fikk et rent rom? Jeg har bodd endel på Scandic i sommer også - og der var det housekeeping hver dag. Denne begrunnelsen Choice har med at det er pga COVID virker dårlig. De kan vel bare innrømme at det er et nytt sparetiltak? Forundrer meg heller ikke at de kommer til å holde på med dette inn i evigheten, selv om alle konkurrenter har gått tilbake til vanlige rutiner.

Generelt er personalet meget hyggelige og behjelpelige. Jentene i resepsjonen var blide og vennlige til tross for høyt trykk og mange som ville ha hjelp i tide og utide. Middagspersonalet var også meget hyggelige.

Beliggenheten kan man ikke si noe på - midt i smørøyet - på Bryggen - Bergens stolthet.

Havnekontoret var det beste hotellet i Bergen for noen år siden, men de siste årene har flere spennende hotell åpnet og noen av de gamle konkurrentene har gjennomgått totalrenoveringer som gjør at de fremstår som bedre alternativ. Neste gang går jeg nok for et nyrenovert hotell, på Torgallmenningen. Prismessig ligger dette hotellet på samme nivå som Havnekontoret.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, skrosvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser