Dette hotellet har den mest vennlige betjeningen og resepsjonistene vi noensinne har møtt på et hotell. Mer om det snart. Hotellets beliggenhet er ideell. Like ved fjellene, havnen og Bryggen-området. Selv om hotellet har en staselig karakter, er atmosfæren veldig hyggelig. Rommene er helt i orden. Frokosten er omfattende og tilpasset de ulike nasjonalitetene som bor på hotellet. Middagen har en daglig salatbar med én variert varm rett. Det er derfor ingen valgmulighet, men vi var helt fornøyd med det. Vær imidlertid oppmerksom på at dessert og drikke må betales for og er ikke inkludert. Hotellet drives hovedsakelig av studenter som etter min mening har fått oppgaven med å skille seg ut gjennom vennlighet og serviceinnstilling. Mottakelsen var svært hjertelig, og vennligheten, smilene og hilsenene var alltid nære. Vi vil spesielt takke Betty, som hver kveld kom for å slå av en prat med oss om dagens opplevelser og fortalte om hennes norske studenttid. Da vi skulle dra, var det faktisk litt vanskelig å si farvel til henne. Åpenheten og vennligheten hennes ga ekstra glans til oppholdet vårt. Kort sagt, hotellet er virkelig å anbefale å bo på. Og her er et råd for å vise verdsettelse for vennligheten; Når du skal signere kvitteringen for drinkene om kvelden, kan du også skrive inn "Tips" nederst. Hotellet og de ansatte fortjener det virkelig!