Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt et besøk (eller tre)

Veldig god service fra den dyktige og hyggelige damen i baren. God vin, sjarmerende interiør og god... les mer

Anmeldt 21. februar 2021
ingridelskerbergen
,
Bergen, Norge
Hyggelig bartender

Vi var to par som ønsket å avslutte kvelden med god rødvin. Vi var to diabetikete i følget, og jeg... les mer

Anmeldt 22. juli 2020
277arnee
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 47 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Bergen
fra USD 133,30
Mer informasjon
fra USD 121,78
Mer informasjon
fra USD 134,08
Mer informasjon
fra USD 102,30
Mer informasjon
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Vurdering fra reisende
28
16
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
16
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 47 anmeldelser
Anmeldt 21. februar 2021

Veldig god service fra den dyktige og hyggelige damen i baren. God vin, sjarmerende interiør og god atmosfære. Fin plass til små eller større selskap

Dato for opplevelse: desember 2020
Takk, ingridelskerbergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to par som ønsket å avslutte kvelden med god rødvin. Vi var to diabetikete i følget, og jeg ble POSITIVT overrasket over at det på vinkartet var påført sukkerinnhold i vinen. Lokalet er kjempekoselig og med en topp bartender ble dette en svært hyggelig kveld.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Rått og kaldt ute, men varme inne. Herlig live musikk i bakgrunnen i kjelleren gjorde kvelden komplett for oss.

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, ChristianM4142
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. mars 2019 via mobile enheter

Et fantastisk sted for kjøpe øl og vin. De har et stort utvalg av forskjellige øl typer, det samme gjelder vin. En fantastisk sted for en hygge stund med venner. Historien til stedet er veldig spennende

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Odddah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. februar 2019 via mobile enheter

Kjekt sted, utrolig sjarmerende bartender! Nima har roen på god vin. Fin atmosfære og god underholdende musikk.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, sunna2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser