Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Trip.comUSD 162
TripadvisorUSD 163
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

etter at flyet jeg skulle med ble kansellert ble jeg innlosjert på dette flyplasshotellet, det var sent på kveld og det var mange passasjerer som hadde samme ærend som meg, i resepsjonen sto det 3 stk som vat både hyggelig og effektiv. jeg fikk rommet mitt i 2 etg, det var stilfullt og koselig innredet, det var en fiffig løsning på dusjhjørnet, det var vendt ut i rommet med frostede glass vegger.. stilig! romme hadde også en deilig myk seng med masse puter og en minibar var gjemt inne i ett skap på siden av sengen.. ellers så var rommet rent og pent.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, tunneltrollet
Espen H, Manager på Clarion Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018

Hei mribiza,

Takk for din tilbakemelding.
Det er aldri kjekt når en opplever flykanselleringer, men når slikt skjer så er det ekstra hyggelig at vi kan være behjelpelig :-)

Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Med vennlig hilsen, Clarion Hotel Bergen Airport.

Anmeldt 8. juli 2018

Prisen var absolutt edrulig, Rommene er stilfulle og sengene meget behagelige. Rommene har minibar. Hotellet har også gym med steam og badstue, dette stenger de av dessverre kl 2100, litt dumt iåm at etter arbeid så er det godt å ta seg badstue før en går å legger seg ( anbefaler å ha hvertfall varme på til 22:00) Frokosten er meget bra, det eneste er at de er litt pinete på Baconen. Ellers veldig bra.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Frode L
RannveigWAbada, Manager på Clarion Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018

Kjære Frode Osvald

Hjertelig takk for den fine tilbakemeldingen. Hvis du kommer tilbake til oss og ønsker å ta badstu etter kl 21 må du gjerne vi beskjed i resepsjonen så lar de den stå på for deg.

Ønsker deg en forsatt herlig sommer!

Anmeldt 24. juni 2018

Greit hotel. Litt dårlig første møte. Damen i resepsjonen valgte å ta en telefon før hun sjekket oss inn, og den telefonsamtalen ble lang. Stort minus og unødvendig irritasjon!
Så et pluss; middagen var veldig bra og det samme var servicen i restauranten. Et ekstra pluss.

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, laffenM
RannveigWAbada, Manager på Clarion Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2018

Tusen takk for din tilbakemelding! Beklager at resepsjonisten ikke bare ga gjesten på telefonen beskjed om at vi kunne ringe tilbake. Vi har tatt dette videre til alle som jobber i resepsjonen.

Kjekt å høre at service og mat i restauranten var bra - hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 7. juni 2018

Bodde her dessverre bare 1 natt. måtte og tidlig opp for å rekke første flyet, så jeg fikk ikke anledning til å sjekk ut frokosten. Men rommet var stort, rent, stil fult og en veldig behagelig seng! inn og ut sjekking gikk veldig raskt, og resepsjonisten var veldig hyggelig. Siden jeg ikke fikk spist frokost kan jeg ikke gi full score. Men det er ikke et valg du vil angre på.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Alexander H
RannveigWAbada, Manager på Clarion Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2018

Kjære Alexander

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din. Håper du får anledning til å være hos oss litt lengre neste gang!

Anmeldt 23. mai 2018

Overnatta her på veg til utlandet. Hyggeleg mottaking i resepsjonen, fine rom, reint og skikkeleg. Sjøl med tidleg avreise sto ein frukostbuffet klar. Veldig bra! Berre ca 5 minutt å gå til flyplassen, så betre blir det ikkje.

Dato for oppholdet: mai 2018
Takk, Sigmund M

Kjære Sigmund

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Håper du kommer til oss neste gang du skal ut og reise!