SA_Travel_MN
  • Radissonhotels.com
0.3 km fra The Hanseatic Hotel
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har en perfekt beliggenhet, og vi så frem til en pils på bryggen etter en lang dag i bilen. De siste 100 meterne var på grunn av miljøtiltak, stengt! Dette burde hotellet opplyst om ved booking! Vi forsøkte å kjøre rundt, men endte opp med å parkere, og gå for å finne ut av dette. At vi, av MILJØHENSYN, måtte kjøre ut av byen, E39 mot Ålesund, og tilbake på baksiden av bryggen virket som en vits, men det var det ikke. 1/2 time omvei for 100 meter!!! Gratulerer til Bergen kommune med dette flotte miljøtiltaket!!
Nok om det! Hotellet var sjarmerende, skakt og gammelt, frokosten var oppskrytt, men det skyldes sikkert Covid-19 effekten.
Renholdet derimot var, spesielt på grunn av Covid, ikke bra. .... kingel i krokene, flekker i vasken, matrester i stolene på rommet, sammen med irritasjon over et par timers forsinket ankomst, gjorde at vi fikk en «tja» opplevelse av hotellet. Når vi først var der, var beliggenheten perfekt og sol fra nesten skyfri himmel, i to dager, hjalp på humøret

2  Takk, OdBjB
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

For et fantastisk sjarmerende hotell! Vi bodde på suite i to netter,og trivdes svært godt. Det er gammelt og skjevt,men koselig og også iblandet moderne interiør. Beliggenheten er midt i smørøyet på bryggen. Anbefales på det varmeste!

Takk, utpaaturer
Anmeldt 16. juni 2020

Perfekt beliggenhet midt i smørøyet. Det er deilig med et hotell som ikke ligner alle andre. Betjeningen er hyggelig og hjelpsom. Full klaff!
Værelset var virkelig spesielt, stort og deilig, dertil et velformet badekar som alternativ til dusjen.
Kombiner gjerne med middag på Bryggestuene/loftet og en tur med hurtigbåten til Rosendal, så er du sikret gode opplevelser.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, astridpeders2018
Anmeldt 8. juni 2020

Bodde her en natt i juni, som forøvrig var en torsdag (Komle dag og Bryggeloftet og stuene like bortenfor har kjempe bra mat).
Bestilte samme dag og fikk et Superior rom med utsikt opp til Fløyen. Veldig hyggelig betjening og stort og flott rom. Det som er litt artig med dette hotellet er at det er midt på Bryggen (svært sentralt) og i det mest verneverdige området og det bærer bygget preg av på er fin måte. Må bare oppleves! Siden det er restriksjoner på matservering i Korona tiden nå, så var frokosten begrenset, men dette løste de på en fin måte med tallerkener med ferdig opplagt pålegg (ost, vestfalerskinke, agurk og paprika) som man henter selv sammen med eventuelt juice, melk eller yoghurt. Alt er dekket til med plast. Brød og kaffe serveres av betjeningen og bringer dette til bordet.
Et hotell med omlag 34 rom, som virkelig kan anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2020
2  Takk, Geir Martin A
Anmeldt 4. januar 2020 via mobile enheter

Det hanseatiske hotell ligg veldig fint til i området rundt bryggen. Hotellet er noko for seg sjølv, med ein veldig koselig og lun atmosfære. Vi hadde ein del på programmet då vi var på besøk, men ved neste høve vil eg bruke tid på utforske bygget i større grad. Det er til dømes eit bibliotek som såg veldig fint ut, og andre fellesområder med mykje sjarm.

Rommet vi fekk var heilt strålande. Det var eit deluxe rom med sofakrok, deilig seng og badekar med løveføttter. Det siste var virkelig kjærkomment, og nesten verdt heile opphaldet i seg sjølv. Vi sov så godt om natta, og vi vart ikkje sjenert av støy frå sentrum. Reinhaldet var godt, og personalet var veldig trivelege. Vi følte oss velkomne og godt tatt i mot.

Det einaste som trekk litt ned er at det var veldig kaldt på rommet. Eg trur hotellet hadde vore stengt i jula/nyttårsdagane, og at det nettopp hadde åpna att, så dette er kanskje noko av grunnen til at temperaturen var så låg.

Frukosten var heilt OK. (Her er vi kanskje litt i overkant kresne, men vi bur mykje på hotell og det vert vanskelig å ikkje samanlikne med andre frukostopplevingar).

Alt i alt vil eg ikkje nøle med å anbefale hotellet vidare til alle som vurderer eit opphald i Bergen. Vi kjem garantert tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2020
Takk, 297kristinad