Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 142
Agoda.comUSD 143
eDreamsUSD 142
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 30. juli 2021

Veldig hyggelig historisk hotell, i gjennomført stil og med fint interiør. Flott, stort, rent rom med god seng, ekstra puter og stort fint bad med både dusj og badekar. God frokost.
Alle som jobbet der var blide, hyggelige og hjelpsomme.
Veldig sentral beliggenhet.
Helt klart et hotell jeg vil tilbake til

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Artun0575
Anmeldt 25. juli 2021

Beliggenheten er helt optimal. Lokalene og dekoren er sjarmerende, frokosten tipp topp. Hyggelig å kunne se Finnegaarden fra heisen, dog er den litt i trangeste laget-i hvert fall om man ikke liker heiser eller har hang til klaustrofobi. Gulvet på mitt rom hellet noe veldig, sikkert slik man må regne med i et hus av denne typen, men ikke kjempebehagelig. Og man skled nedover i sengen, om ikke farlig mye, så nok til at man kunne merke det. Men summa summarum går dette hotellet helt fint an.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Tormod N
Anmeldt 11. desember 2020

Her er det bare superlativer....... Hadde et fantastisk opphold med min samboer. Vi følte oss velkommen fra vi tråkket over dørterskelen. Superhyggelig mottakelse i resepsjon..... Frokosten var også topp.Denne ble servert fra buffet i en utrolig intim og kos restaurant. Rommet var stort og intimt, badet likeså med separat dusjavdeling og badekar. Dette var helt topp. Hadde det ikke vært for at hotellet skulle stenge noen dager hadde vi uten tvil blitt et par dager ekstra. Beliggenheten var også helt topp og sentralt ved Bryggen. Kommer dere med bil er det p-hus i nærheten. Vi gleder oss til neste besøk.......

Dato for oppholdet: oktober 2020
1  Takk, Ole-Bjørn W
Anmeldt 28. november 2020 via mobile enheter

Helt greit, middels på det meste, så litt lite for pengene! Dobbeltseng som er 2 enkeltsenger ønsket sammen, og synlige fuktskader på badet gjør at oppholdet er helt greit bare. Fin beliggenhet så klart.

Dato for oppholdet: november 2020
Takk, kingkongsro
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Veldig trivelig hotel med særpreg! Fint, stort rom med flott bad , god frokost og hyggelig betjening. Man kan vel ikke bo mere sentralt enn dette i Bergen. Parkering er et problem i byene, men her var det 3 parkeringshus i umiddelbar nærhet.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, meinerthasselvika