Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Vio.com
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (774)
Filtrer anmeldelser
774 resultater
Vurdering fra reisende
334
286
95
47
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
334
286
95
47
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 774 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2021

Mer sentralt enn dette hotellet finner man neppe i Bergen. Rommene er en oppgradert versjon av en historisk bygning på Bryggen og man kan nesten høre at det jobbes med fisketønner og korn i veggene, slik det var for 2-300 år siden. Men vinduer, senger og bad er moderne og av topp kvalitet. Man har lykkes med å bygge dagens krav til komfort inn de det rustikke og historiske. Veldig sjarmerende.

Da tåler man at det også medfører noen trange ganger, mange vinkler og at bagasjen må bæres opp noen ganske trange og bratte trapper.

Betjeningen var serviceinnstilt og hyggelig. Rengjøringen var det ingenting å si på. Rommet var stort med god plass. Frokosten er klart over godkjent, om ikke gourmet-preget, så allikevel klart over det man ellers ofte opplever på mange by-hoteller.

Alt i alt et meget bra hotell som absolutt kan anbefales.

Dato for oppholdet: september 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, GourmetPAF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

Et spesielt, spennende, sentralt hotell med egen sjarm! Dette hotellet ligger veldig sentralt i Bergen og må være ypperlig for turister, men også for forretningsfolk som vil bo litt annerledes og få inspirasjon av gammel byggekunst! Dette må du prøve!

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Torger B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Har sovet her før, da helt ok.

Denne gangen fikk vi rom i 4 etg. Vi ba om ett rom som lå stille til i omgivelsene, men fikk likevel det mest bråkete rommet jeg noensinne har lagt på.

Det var ingen aircondition. Og med 23-25 grader i Bergen ble vi mildt sagt kokt på hotelrommet.
Ingen mulighet til ordentlig luftig da vinduene bare kunne åpnes litt og var små. (Er det i det hele tatt godkjent som soverom mtp brannsikkerhet?)

Utrolig mye støy fra ventilasjonsanlegget om vinduene var åpne. Kunne ikke lukke vinduene grunnet varmen. Fikk en stående stor vifte som aircon som bråket dobbelt så mye som støyet utenfra.

Til tross for at vi ba om ett stille og rolig rom fikk vi rom rett ut i Bergens mest bråkete gate på Bryggen. På kveldene var det støy/hoing og musikk til langt på natt.

Varmen på rommet var uutholdelig.
Vi fikk to enkeltsenger som til enhver tid delte seg. Ugunstig spesielt når man har med seg små barn.

Vil også nevne at rengjøringen var veldig dårlig. Rengjøringspersonellet red opp dynene men strakk ikke laken. Så nesten ured ut når vi kom tilbake på rom.

På sengebenet hang det igjen strips fra ett annet par som hadde kost seg i senga.
Det var tydelig ikke flyttet på bord og div for å vaske under. Var tydelig skitt og støv fra forrige gjest.
Hybelkaniner under sengene.

Håndduker ble lagt på gulvet i forventning av at de skulle byttes ved romvask.
Kom tilbake på rommet uten at disse var byttet. Fikk beskjed i resepsjonen om at de ikke bytter hver dag (?).

Tomme kaffikopper/glass som ble plassert strategisk framme for at rengjøringspersonellet skulle ta det med seg ble stående i 4 døgn, til utsjekk.
Hele rengjøringen i seg selv var slurvete og dårlig.

Lyset på badet skrudde seg av og på i tide og utide. Heisen satt seg fast slik at vi ikke kom oss opp med barnevogn. Alt i alt virker hotellet slitt og i dårlig standard.

For ett rom til over 1000kr natta kunne man forventet bedre standard og service.
Vil ikke anbefale dette hotellet til noen.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kine L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Veldig hyggelig historisk hotell, i gjennomført stil og med fint interiør. Flott, stort, rent rom med god seng, ekstra puter og stort fint bad med både dusj og badekar. God frokost.
Alle som jobbet der var blide, hyggelige og hjelpsomme.
Veldig sentral beliggenhet.
Helt klart et hotell jeg vil tilbake til

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Artun0575
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

Beliggenheten er helt optimal. Lokalene og dekoren er sjarmerende, frokosten tipp topp. Hyggelig å kunne se Finnegaarden fra heisen, dog er den litt i trangeste laget-i hvert fall om man ikke liker heiser eller har hang til klaustrofobi. Gulvet på mitt rom hellet noe veldig, sikkert slik man må regne med i et hus av denne typen, men ikke kjempebehagelig. Og man skled nedover i sengen, om ikke farlig mye, så nok til at man kunne merke det. Men summa summarum går dette hotellet helt fint an.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Tormod N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser