Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 119
Expedia.comUSD 119
Hotels.comUSD 119
FindHotelUSD 119
eDreamsUSD 119
TravelocityUSD 119
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (277)
Filtrer anmeldelser
277 resultater
Vurdering fra reisende
109
122
40
1
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
109
122
40
1
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 277 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020

Dette er et hotell hvor man selv checker inn og ut på terminaler i entreen, i et lite rom foran lobbyen. Kommunikasjonen i forkant var fin, også da vi måtte endre datoer p.g.a. værmeldinger. Vi endte opp med å booke en ekstra natt før natten som vi booket for en måned siden. Første natten var fin: flotte, moderne rom til en god pris var verdt ekstra besvær med innsjekking på et litt stritt terminal i inngangen (vi ankom kl. 19 og hadde meldt ankomsten kl. 20, kunne derfor ikke komme inn i hotellet og måtte "hentes" av hotelvært...).

Bookingene til de to nettene var separate, og vårt ene rom til natt 2 var twinrom, litt dyrere enn dobbeltrommet som vi hadde til natt 1. Vi fikk beskjed om at vi ville måtte checke ut etter første natt, for så å sjekke inn igjen til andre natt.

Siden vi hadde masse vått tøy etter vår høyfjellstur hengende, spurte jeg etter første natt om vi ikke bare kunne beholde våre rom, og så var det ikke så farlig om vi ikke fikk twinrommet som vi opprinnelig hadde booket til natt 2. Værten klikket og ordnet, ting ble endret, og så var det bare å betale for natt 2... mer enn 300 kr dyrere enn hva vi egentlig skulle ha betalt! Værten hadde nemlig kansellert gammel bestilling, og bestilt nytt til dagens høyere pris, uten å informere i forkant om, at vi ville betale mer enn vi ville ha gjort hvis vi hadde tømt rommene, checket ut på terminalen og checket inn igjen senere på dagen.

Prisen for å la vårt våte turtøy tørke på rommet et par timer i stedet for å pakke ned: >300 NOK dyrere, dobbeltrom i stedet for twinrom, og ingen rengjøring mellom natt 1 og natt 2. Det hadde vært OK om jeg hadde fått mulighet for å ta valget om det var vært det. Nå følte jeg meg rett og slett lurt.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, annsic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rose-Marie Hägg, Annet på Citybox Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Hei, og tusen takk for tilbakemelding! Først av alt vil jeg bare beklage. Her ser det ut til at verten har gjort en feil, og at dere har betalt for mye. Vennligst send en epost til Bergen@citybox.no, slik at vi kan ordne opp i dette.
Vi er glade for å høre at første natt hos oss var fin, og vi håper dere gir oss en sjanse til til å vise dere hvor flott konsept Citybox er :-)
Med vennlig hilsen oss hos Citybox Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Et kjempebra valg når man ønsker å spare penger på hotell. Moderne med fine, rimelige, rene og funksjonable rom. Flott bad, gode senger og stille selv om det ligger meget sentralt. Lett og bestille romtype og du må selv sjekke inn på automat. Kan anbefales for selv den kresne! Morgensol og utsikt rett opp til Fløien fra 301

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Mortake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rose-Marie Hägg, Annet på Citybox Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020
Google-oversetting

Dear Mortake,

Thank you for taking the time to write a review!

We are happy to see that you enjoyed your stay with us, and that you would like to recommend us to other guests.

We wish you a nice summer!

Warm regards
Citybox Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2019

Jeg betalte 610,- for et lørdag-søndagsopphold på dobbelrom. Dette anser jeg som svært rimelig for dette fine, moderne, rolige og utrolig sentrale hotellet. Jeg ble positivt overrasket over hvor stort rommet mitt var. Badet var fint og det var mulig å stille inn den digitale termostaten med umiddelbar virkning. Deilig på vinteren. Sengen var god og alt det selvbetjente fungerte svært enkelt. Vil definitivt booke igjen om jeg trenger hotell i Bergen. Det er rett ved Grieghallen i nærheten til alt.

Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Marianne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CityboxBergen, Daglig leder på Citybox Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2020
Google-oversetting

Dear Marianne H,

Thanks for your kind review of our hotel!

We just love reading feedback from guests that seems to understand and appreciate our concept! We really do our best to offer a simple and modern solution at what we consider to be a fair rate, so when our guests feel we offer them just that - we are nothing but smiles

We are thrilled to see that you would recommend us to other guests, and we do hope to see you again sometime!

Warm regards
Citybox Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019

Fine rom til en billig penge sentralt i Bergen. Effektiv og enkel innsjekk og utsjekk. Eneste minuset er at renholdet på badet kunne vært noe bedre. Såperester i dusjen og det så heller ut til at gulvet var vasket. Ellers var rommet rent og pent.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnneMay92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CityboxBergen, Daglig leder på Citybox Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019
Google-oversetting

Dear AnneMay92,

Very disappointed to read that you weren't all happy with your stay!

We are very happy you enjoyed our modern concept and hope you had a good night's sleep in our comfortable beds.

At the same time, we are disappointed that we didn't live up to neither your, nor our standards of cleaning this time. We will of course make sure our personell are alert to all details, and we would be happy to be notified about any issues right away, so that we can correct our mistake.

We hope that you would give us a second chance, should you come back to Bergen, and we wish you a nice day!

Kind regards, Citybox Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

Tar bare noen minutter å sjekke inn, fint og rent hotellrom og oppbevaring av bagasje. Fikk raskt hjelp til å åpne rommet for bagasjeoppevaring. Matbutikk rett over veien. Utsjekk tar og noen få minutter. Alt i alt et utrolig bra hotell, enkelt og fint, akkurat slik man ønsker det på et kort og raskt opphold.

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, karenn_karenn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CityboxBergen, Daglig leder på Citybox Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2019
Google-oversetting

Dear karenn_karenn,

Thanks for your very kind review of our hotel!

We just love reading feedback from guests that seems to understand and appreciate our concept! We really do our best to offer a simple and modern solution at what we consider to be a fair rate, so when our guests feel we offer them just that - we are nothing but smiles


We wish you a nice day, and we thank you again for writing such a nice review!

Kind regards
Citybox Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser