Mere midt i smørøye går det nesten ikke ann å bli om man vil bo i Bergen. Ikke håpløst langt fra parkeringshus heller. Rommene sies å være nyoppusset men det minnet mere om leirskolerom enn hotell. Enkle løsninger er brukt og derfor blir alt litt sånn passe. Et eksempel er at de har brukt billig baderomsinnredning så du må holde på hele lysarmaturer når du drar ut støpsel til hårføner så du ikke river ned alt. Kjøkken belysning måtte slåss av ved å stå på stol og slå av en vanlig lampettbryter i et overskap. Tok tid før jeg fant det.
Det var full fest i Bergens gater den første natten ( lørdag) og uten at det er hotellets ansvar ble det en natt uten særlig søvn da rommet lå ut mot gaten.
Jeg nevnte det til resepsjonisten neste morgen da hun spurte om jeg hadde sovet godt. Det resulterte i at hun oppgraderte oss til et annet langt bedre rom hvor vi kunne sove uforstyrret og godt siste natten. Det viser en serviceholdning langt over hva jeg hadde forventet og hotellet vil fra nå av bli mitt førstevalg når jeg skal til Bergen.
Alle medarbeiderne jeg traff inkludert rengjøringspersonalet var veldig hyggelige og kunne jobben sin.
Ekstra pluss for å kunne lage mat på rommet eller spise take away slik barna gjorde mens vi voksne koste oss på en restaurant rett ved.