Leif55
  • Radissonhotels.com
0.3 km fra Ole Bull Hotel & Apartments
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Mere midt i smørøye går det nesten ikke ann å bli om man vil bo i Bergen. Ikke håpløst langt fra parkeringshus heller. Rommene sies å være nyoppusset men det minnet mere om leirskolerom enn hotell. Enkle løsninger er brukt og derfor blir alt litt sånn passe. Et eksempel er at de har brukt billig baderomsinnredning så du må holde på hele lysarmaturer når du drar ut støpsel til hårføner så du ikke river ned alt. Kjøkken belysning måtte slåss av ved å stå på stol og slå av en vanlig lampettbryter i et overskap. Tok tid før jeg fant det.
Det var full fest i Bergens gater den første natten ( lørdag) og uten at det er hotellets ansvar ble det en natt uten særlig søvn da rommet lå ut mot gaten.
Jeg nevnte det til resepsjonisten neste morgen da hun spurte om jeg hadde sovet godt. Det resulterte i at hun oppgraderte oss til et annet langt bedre rom hvor vi kunne sove uforstyrret og godt siste natten. Det viser en serviceholdning langt over hva jeg hadde forventet og hotellet vil fra nå av bli mitt førstevalg når jeg skal til Bergen.
Alle medarbeiderne jeg traff inkludert rengjøringspersonalet var veldig hyggelige og kunne jobben sin.
Ekstra pluss for å kunne lage mat på rommet eller spise take away slik barna gjorde mens vi voksne koste oss på en restaurant rett ved.

2  Takk, JeanetteB510
Anmeldt 7. juni 2020

Flotte rom/leiligheter som vi har benyttet mange ganger. Super beliggenhet, gangavstand til det meste. Hyggelige priser på overnatting. Et pluss for at man kan velge om man vil lage alle måltider selv her, eller man kan f.eks. få super frokost på restauranten ved siden av. Førstevalget for overnatting hver gang vi skal til Bergen 😃

Dato for oppholdet: desember 2019
Takk, buca001
Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Bodde her for en langhelg. Fantastisk plassert, midt i smørøyet! Hyggelig betjening, og mulighet for å gå ut og inn med nøkkelkort døgnet rundt. Rolig, så vi sov godt😊👍 Sengen var god.
Positivt med enkelt kjøkken, slik at vi kunne lage enkle måltid selv. Kort vei til butikker, restauranter og turområder👍
Leiligheten fremstod derimot som ganske slitt, og kanskje ikke som den reneste. Vi koste oss likevel, og regner med at dette vil bli forbedret😉 Hyggelig personell, vi kommer gjerne tilbake😊

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, ElisabethHelgelandH
SveinAndy, Daglig leder på Ole Bull Hotel & Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2020

Tusen takk for tilbakemelding.
Vi har våre ordinære leiligheter som kan framstå noe slitt. Heldigvis så har vi de siste årene også renovert nesten halvparten av våre 60 leiligheter. Så alle våre Superior Leiligheter er nyrenoverte og av svært bra standard. Gi oss gjerne en lyd neste gang dere skal til Bergen, så oppgraderer vi dere til en Superior Leilighet.
Svein & Team :-)

Anmeldt 23. september 2019

Sendte mail med spørsmål om vi kunne sjekke inn på rommet før kl 1500. Det passet fint denne dagen og vi fikk sjekke inn kl 1200. Nyrenovert rom med åpen kjøkkenløsning, romslig bad, soverom med stor garderobeplass. Kjøkkenet har alt man trenger til å lage mat, samt kaffetrakter/vannkoker. Tilgang til vaskemaskin/tørketrommel som koster kr 50,- pr vask. Flott utsikt, perfekt beliggenhet og veldig hyggelig betjening. Vi storkoste oss her en helg og velger garantert dette ved neste besøk til Bergen. Utsjekk er kl 1100 og ønsker man å bli litt lenger, så koster det kr 200,- pr time.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, jentekrepsen

Tusen takk for koselig tilbakemelding, og dere er selvfølgelig velkommen tilbake til oss!
Svein & Team

Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Booket meg inn her da jeg skulle på konsert på Ole Bull scene. Fikk en stor leilighet med veldig greit bad, kjøkken med mange fasiliteter, stue og soverom i ett. Stor plass. Veldig hyggelig personale, veldig imøtekommende og blide. Du føler deg sett. Kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, HeiStra91

Takk for kjempekoselig tilbakemelding!
Som vi sier, hos oss er du midt i smørøyet!

Velkommen tilbake!

Svein & Team