Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Stoltzekleiven på
fra USD 92,58
Mer informasjon
Anmeldelser (498)
Filtrer anmeldelser
498 resultater
Vurdering fra reisende
387
98
10
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
387
98
10
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 498 anmeldelser
Anmeldt 17. november 2018

Har Stoltzen blitt lengre og høyere siden vi bodde i Bergen for 8 år siden..., for dette var utrolig tungt...!

Enestående flott tur, å gå Fjellveien fra sentrum, opp en ubegripelig bratt men flott restaurert sti, før man innhøster belønningen på toppen! Gå videre til Fløien og velg enten banen eller veien ned. God tur!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, LaLaBolstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018

Me er ein familie med to barn, fire og ti år. Tiåringen spratt oppover, medan me måtte jobbe meir med den minste. Det gjekk imidlertid heilt fint, og det ligg godt til rette for ein rast på toppen. Flott å gå vidare på toppen, flatt på god veg.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Are M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018

Dersom man bruker hjertemedisiner, blodfortynnende eller har ereksjonsvikt, så anbefaler jeg ikke denne turen. Det er så bratt, at man møter veggen og hiver etter pusten før man er kommet opptil trappetrinnene. Jeg lå strekk ut i 2 timer, var kvalm og lurte på om jeg hadde sprengt meg. Det gikk over. Men jeg ser altfor mange utrente med ponduser og en form som tilsier sofaen i stedet for å sprenge seg på denne måten. Dette er ikke sunt...

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Ole I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018

908 trappetrinn til toppen og en stigning på ca 300 m. Er man i normal form er det virkelig å anbefale å gå opp Stotzekleiven. Deretter gå på stiene til Fløyen og gå derfra og til byen. Dette ville gjøre godt for kropp og sinn

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Heftig å gå, men verdt det. Tungt om du ikke har litt styrke i beina og kondisjon. Flott utsikt...pass på så du ikke snubler på vei ned...

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, 46ainah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser