Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publiser
Innboks
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (216)
Filtrer anmeldelser
216 resultater
Vurdering fra reisende
69
88
30
21
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
69
88
30
21
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 216 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Et særpreget og hyggelig hotell i gangavstand til sentrum. De som jobber der er flinke og vi følte at vi var velkommen Jeg syns at sengen og sengetøyet var utrolig godt å sove i, frokosten var bra. Alt i alt en veldig hyggelig opplevelse

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anneliseu2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2018

Veldig koselig, lite hotell. Null problem med bookingen og fikk kjapt svar på spm. Hotellet er helt nydelig med tepper på gulvene og masse gammel nips og møbler.

Man har det man trenger på rommet.Enkelt og greit uten å være prangende. Jeg fikk kun utsikt til bakgården som ikke er noe pen, så pass på det hvis utsikt er viktig. Badet er veldig trangt og man dusjer på gulvet noen cm fra doen.

I mathallen er det gratis kaffe og te hele dagen.

Det beste er frokosten. Man blir bare sittende og stirre. Helt nydelig. Selve frokostutvalget er ikke enormt,men man har alt man trenger. alle typer melk, lag egen musli med nøtter og to typer av det aller meste pålegg. Radioen står på og aviser å lese.

Er veldig deilig å slippe kjedene og det er viktig å støtte de små. Det er kort vei til bussterminalen og Grieg hallen. Hotellet er stille og fredelig om natten. Eneste minus er at det ligger på toppen av en bratt bakke. Ihvertfall den veien jeg kom fra. Anbefales!

Romtips: Hvis utsikt er viktig, spør om det i bookingen.
Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Yvonne O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2017

Oppholdet her var som å reise noen tiår tilbake i tid. Meget koselig, nesten ærverdig atmosfære.
Frokosten (inkludert) ble servert i en nydelig spisesal. Ikke det største utvalget, men man fant det mest nødvendige.
Rommet var passe stort, godt lydisolert og i den samme gammelmodige stilen som resten av hotellet.
Vi bodde her bare en natt, så kan ikke si noe om det daglige renholdet, men rom og bad var rent og pent da vi kom.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 832ren_g
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017

Et lite, gammelt og nydelig familiedrevet hotell, små og enkle, men komfortable rom med dusj. God frokost inkludert, servert i en herlig, gammel frokostsal med stort glassmaleri, herskapelig stemning. Meget hyggelig og serviceinnstilt betjening. Bodd på dette hotellet mange ganger, også fordi det er sentralt i forhold til byens nærhet. Hotellet har ikke heis, men har bare 3 etasjer.

Romtips: Velg rom i 2. eller 3. etasje mot parken.
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Morten282
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2017 via mobile enheter

Hjemme koselig. Hyggelig frokost matsal. Stille og bra rom. Ligger i en gammel bygård og rommene er møblert som en tidligere tidsepoke. Det rommet jeg hadde hadde innbrettbare dusj dører. Ikke så mye plass på badet. Samt litt små rom. Mulig mitt var lite pga reiste alene, men var 2 senger der. God senger. Skrivebord skatoll på rommet. Litt flere stikkontakter hadde vært praktisk. Men det er problem på
Mange hotell. Men ligger i gå avstand fra busstasjonen . Ca 10 min gange. Satt spesielt pris på atmosfære og frokost så kan godt hende jeg bor der igjen, men litt stiv pris i forhold til kvalitet på rommet.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 497petterb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser