Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 12:00, 12:30 - 14:30, 15:00 - 17:00, 17:15 - 18:15, 18:30 - 20:30, 21:00 - 23:00
Lagre
  
Ulike måter å oppleve Bergen Segway på
fra USD 91,68
Mer informasjon
Segway-nattur i Bergen
23 anmeldelser
fra USD 124,31
Mer informasjon
fra USD 91,68
Mer informasjon
Anmeldelser (1 037)
Filtrer anmeldelser
1 037 resultater
Vurdering fra reisende
939
69
18
5
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
939
69
18
5
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 037 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Profesjonelt og trygt gjennomført. Interessant runde i Bergen hvor du ser steder du ikke kommer med buss, eller kanskje ikke tenker på egen hånd. Dro med førstegangskjørere og det var null problem. Enkel og god opplæring ble gitt. Alle hadde en super tur. Anbefales. Takk Regina

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 599erikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

En fantastisk måte å få se Bergen by på. Veldig gøy å kjøre rundt på Segway både for liten (fra 12 år) og stor. Fikk en guidet tur rundt i hele byen. Flott utsikt fra utsiktsposten.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Savvttraveller321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Perfekt måte å se Bergens attraksjoner på. Kunnskapsrik, fleksibel og oppmerksom guide som hensyntok både store og små i følget.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, thomaswT1754GU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en strålende opplevelse. Genial måte å oppnå litt oversikt over byen i starten av oppholdet. Knall kjekkt for voksne og barn. Anbefales på det sterkeste!!

Takk, Oddbjørn E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

En flott opplevelse. Anbefales! Du trenger ikke og ha kjørt Segway før. Opplæring blir gitt. Dette er en guidet tur i Bergen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Z4877KCchristianh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser