Veldig artig og bra tur med en veldig hyggelig guide. Anbefales. Vi kommer tilbake og tar en tur neste gang vi er i Bergen.
Profesjonelt og trygt gjennomført. Interessant runde i Bergen hvor du ser steder du ikke kommer med buss, eller kanskje ikke tenker på egen hånd. Dro med førstegangskjørere og det var null problem. Enkel og god opplæring ble gitt. Alle hadde en super tur. Anbefales. Takk Regina
En fantastisk måte å få se Bergen by på. Veldig gøy å kjøre rundt på Segway både for liten (fra 12 år) og stor. Fikk en guidet tur rundt i hele byen. Flott utsikt fra utsiktsposten.
Perfekt måte å se Bergens attraksjoner på. Kunnskapsrik, fleksibel og oppmerksom guide som hensyntok både store og små i følget.
Dette var en strålende opplevelse. Genial måte å oppnå litt oversikt over byen i starten av oppholdet. Knall kjekkt for voksne og barn. Anbefales på det sterkeste!! 😀👍👍
En flott opplevelse. Anbefales! Du trenger ikke og ha kjørt Segway før. Opplæring blir gitt. Dette er en guidet tur i Bergen.