Hei,
Veldig synd å lese at du har dette (forutintatte?) inntrykket av oss, vi har fokus på å levere ypperste kvalitet av sjømat i sjømatutsalget, samt i restauranten vår som er tilknyttet utsalget, råvarene vi benytter er det ypperste av hva våre leverandører kan tilby av kvalitet, graderinger etc.
Vi ønsker å tilby det beste av det beste, av alt havet har å by på, det er vår filosofi, helt enkelt.
Sjømaten som daglig blir levert, fra fisk til skalldyr, skjell o.l både levende og nediset, tilbehøret til rettene i restauranten, om det akkompagnerer fantastisk fisk eller nydelige skalldyr, skal være det beste som er mulig å få tak i, uavhengig av sesong, vær, vind og andre medvirkende faktorer.
Dyktige kokker som tilbereder maten til perfeksjon, profesjonelt, kvalifisert personell for å gi gjestene den beste opplevelsen vi mulig kan gi, det koster en del penger det, i Norge i 2018.08.08
Det er nettopp der vi ønsker å ligge, slik at vi tiltrekker oss høykvalifisert personell til å jobbe hos oss, samt gjester som setter pris på god service, sekundfersk sjømat, kunnskap og kvalitet, som også vi er glade for at gjenspeiles i mange av anmeldelsene her på Tripadvisor. Vi vil at gjester skal virkelig nyte hva vi tilbyr og vi er virkelig stolte av det vi tilbyr.
At du personlig mener at det er for dyrt å spise hos oss, er greit, selv om vi har en innholdsrik meny, med retter og råvarer i alle prisklasser, det bestemmes av eksklusiviteten på råvarene ihht markedspris, dyrt i forhold til hva?
Fersk hummer og fiskesuppe kan ikke sammenlignes i pris til eksempel, men å spise en vellaget fiskesuppe til 119,- med mye god fisk i, eller fiskeretter fra 199,- Samt skalldyrtallerkener fra 239,- syntes ikke vi kan kalles noe spesielt dyrt, om du har litt grunnleggende innsikt i hva det faktisk koster å drive et spisested i 2018, ei heller kostprisene på generelt grunnlag.
Dyrt en beskrivelse som gjerne benyttes feil, at noe koster mye betyr nødvendigvis ikke at det er dyrt, det er sammenlignelsen av varer/tjenester i forhold til hverandre som avgjør om noe er «dyrt», så kan man også eventuelt analysere videre derifra. Ofte er det essensielt å analysere fakta.
Denne begrunnelsen utgjør ikke at vi fortjener 1 stjerne på det vi serverer i vår restaurant, da det kan virke på anmeldelsen din at du ikke en gang har vært gjest i vår restaurant, bare er forutinntatt, det er veldig synd, for å gjøre deg opp en personlig mening om hva som faktisk serveres der, anbefaler vi at du besøker vår restaurant, deretter legger ut en ærlig anbefaling av din opplevelse hos oss, samt det du har fått servert, og du vil ikke bli skuffet.
Vi er Fjellskål, vi vil forbindes med kvalitet. Hjertelig velkommen, vi er åpne hver dag hele uken, året rundt fra 10-23, kjenner du til andre steder som selger fersk sjømat til 23 på kvelden hver dag ?
Hilsen
Fjellskål Sjømatrestaurant