Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lørdag”

Fjellskål Sjømatrestaurant
Vurdert som nr. 34 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 12 - USD 197
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: konseptet vårt er, sjømat butikk og restaurant, med levende sjømat i akvariene, stort utvalg av fersk fisk, skalldyr, røyket fisk og forskjellige typer kaviar i diskene, i motsatt ende av butikken, finner du restauranten vår, der vi tilbreder nylagede fisk og skalldyrmåltider, fra vårt store sjømatutvalg, vi har menyer på flere forskjellige språk også. Det er også mulig at vår servitør viser deg rundt disken der du kan få velge fra vårt rikholdige sortiment, å få det tilberedt etter ditt ønske.
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Bestemte oss for å spise på «fisketorget» her i Bergen. Veldig bra fiske meny, men også annet mat for de som ikke vil spise fisk. Bestilte rekesalaten som var nydelig. Mye reker, godt brød å hyggelig betjening. Der var også grei pris. Et minus var toalettene. Måtte ut å bruke betalingskort for inngang.
Litt treg med å få oppmerksomheten til kelneren da vi ønsket å betale, ikke så mye folk. Men alt i alt en fin kveld. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 318elisabethh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7983 av 1 123 anmeldelser

Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Meget bra mat og service! Hadde verdens beste spicy blåskjell og nydelig torsk. Anbefales til tross for at prisene er i overkant...

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, roarl812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2018

Vi skjønte at dette var en turistfelle deLuxe, så vi gikk inn i dette med åpne øyne, men vi ble litt skuffet likevel. Servitørene kan ikke norsk. Ikke så farlig, men litt irriterende i Norge, likevel. Servitørene her er travle og stressa på sommertid, og de har kanskje en forventning om at kundene deres skal være rike og godt voksne turister, så ikke forvent noen smil eller hyggelige fraser dersom dere kommer som barnefamilie (slik vi gjorde). Omgivelsene er, om noe hektiske, spennende og hyggelige, så det er mye å se på mens man venter på maten. Mannen min bestilte hvalkjøtt, og det var kjempegodt. Perfekt stekt, og med godt tilbehør. Datteren min og jeg bestilte torsk. Den var ikke ferdig tilberedt. Den var fortsatt rå og blank inni (ikke hvit). Dette fikk vi ikke sagt til servitøren, for han kom aldri bort til bordet vårt igjen før vi skulle betale, og heller ikke da viste han noen interesse for hvordan maten hadde vært. Han må ha sett at over halve fisken lå igjen, men han sa ikke noe. Det var interessant å ha spist i en slik turistfelle, men det var ikke verdt pengene. Desserten tok vi på McDonalds. Der får man i hvert fall det man blir lovet.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Eva H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fjellskål F, Manager på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018

Hei,

Det er svært beklagelig at dere hadde en slik opplevelse, samtidig som dere ankom med en slik negativ innstilling til restauranten i utgangspunktet. Vi forsøker å opprettholde kvalitet i alle ledd både når det gjelder kunnskap, råvarer og service fra vårt personell. Vennligst sjekk ut menyen på vår hjemmeside, www.fjellskal.com og se om menyen er lik den dere bestilte fra. Da finner du fort ut om du har vært på rett sted, det er flere aktører på torget i Bergen.

Du henviser til at dere hadde en mannlig servitør som ikke snakket norsk. Alle våre mannlige servitører snakker nemlig flytende norsk på Fjellskål Sjømatresturant som ligger innerst i torghallen, derfor mistenker vi at du har lagt ut din anmeldelse på feil spisested. Er du sikker på at det er her dere har spist?
Det er flere av spisestedene på torget som ikke engang har en oppføring i Trip Advisor. Hadde satt pris på om du kan undersøke, slik at den blir tatt bort fra Fjellskål Sjømatresturant og oppført på rett sted.

Vi klarer ikke å bestemme oss om vi syntes det er betryggende eller ikke at McDonalds klarer å leve opp til den standarden du forventer av et spisested, men uansett.
Vi vil sette pris på om du hadde sjekket opp hvor du har spist på fisketorget, slik at anmeldelsen blir registrert på rett sted, takk!

Hilsen
Fjellskål Sjømatrestaurant

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018

En liten skalldyrtallerken fordelt på 4 var en fin start. Den ferske kongekrabben hadde flott sjøpreg, og er noe helt annet enn frossen. Fersk norsk hummer og store, flotte krabbeklør sto heller ikke noe tilbake. Til slutt piggvar av aller høyeste kvalitet. Vinlisten står i stil, med hovedvekt på dyre, hvite burgundere. Dyrt, men kvalitet koster.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 420audung
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Dette er en turistfelle. Alt er overpriset. Anbefales ikke hvis man skal kose seg med god mat. Her er det noe noe på en tallerken som koster flesk.

Dato for besøk: september 2017
1  Takk, TDY1953
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fjellskål F, Salgssjef på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018

Hei,

Veldig synd å lese at du har dette (forutintatte?) inntrykket av oss, vi har fokus på å levere ypperste kvalitet av sjømat i sjømatutsalget, samt i restauranten vår som er tilknyttet utsalget, råvarene vi benytter er det ypperste av hva våre leverandører kan tilby av kvalitet, graderinger etc.

Vi ønsker å tilby det beste av det beste, av alt havet har å by på, det er vår filosofi, helt enkelt.

Sjømaten som daglig blir levert, fra fisk til skalldyr, skjell o.l både levende og nediset, tilbehøret til rettene i restauranten, om det akkompagnerer fantastisk fisk eller nydelige skalldyr, skal være det beste som er mulig å få tak i, uavhengig av sesong, vær, vind og andre medvirkende faktorer.

Dyktige kokker som tilbereder maten til perfeksjon, profesjonelt, kvalifisert personell for å gi gjestene den beste opplevelsen vi mulig kan gi, det koster en del penger det, i Norge i 2018.08.08

Det er nettopp der vi ønsker å ligge, slik at vi tiltrekker oss høykvalifisert personell til å jobbe hos oss, samt gjester som setter pris på god service, sekundfersk sjømat, kunnskap og kvalitet, som også vi er glade for at gjenspeiles i mange av anmeldelsene her på Tripadvisor. Vi vil at gjester skal virkelig nyte hva vi tilbyr og vi er virkelig stolte av det vi tilbyr.

At du personlig mener at det er for dyrt å spise hos oss, er greit, selv om vi har en innholdsrik meny, med retter og råvarer i alle prisklasser, det bestemmes av eksklusiviteten på råvarene ihht markedspris, dyrt i forhold til hva?

Fersk hummer og fiskesuppe kan ikke sammenlignes i pris til eksempel, men å spise en vellaget fiskesuppe til 119,- med mye god fisk i, eller fiskeretter fra 199,- Samt skalldyrtallerkener fra 239,- syntes ikke vi kan kalles noe spesielt dyrt, om du har litt grunnleggende innsikt i hva det faktisk koster å drive et spisested i 2018, ei heller kostprisene på generelt grunnlag.

Dyrt en beskrivelse som gjerne benyttes feil, at noe koster mye betyr nødvendigvis ikke at det er dyrt, det er sammenlignelsen av varer/tjenester i forhold til hverandre som avgjør om noe er «dyrt», så kan man også eventuelt analysere videre derifra. Ofte er det essensielt å analysere fakta.

Denne begrunnelsen utgjør ikke at vi fortjener 1 stjerne på det vi serverer i vår restaurant, da det kan virke på anmeldelsen din at du ikke en gang har vært gjest i vår restaurant, bare er forutinntatt, det er veldig synd, for å gjøre deg opp en personlig mening om hva som faktisk serveres der, anbefaler vi at du besøker vår restaurant, deretter legger ut en ærlig anbefaling av din opplevelse hos oss, samt det du har fått servert, og du vil ikke bli skuffet.

Vi er Fjellskål, vi vil forbindes med kvalitet. Hjertelig velkommen, vi er åpne hver dag hele uken, året rundt fra 10-23, kjenner du til andre steder som selger fersk sjømat til 23 på kvelden hver dag ?

Hilsen
Fjellskål Sjømatrestaurant

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fjellskål Sjømatrestaurant, så også på

 

Har du vært i Fjellskål Sjømatrestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.