“Er det nødvendig å prise seg så dyrt?”

Fjellskål Sjømatrestaurant
Vurdert som nr. 35 av 609 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 118 - kr 1 899
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: konseptet vårt er, sjømat butikk og restaurant, med levende sjømat i akvariene, stort utvalg av fersk fisk, skalldyr, røyket fisk og forskjellige typer kaviar i diskene, i motsatt ende av butikken, finner du restauranten vår, der vi tilbreder nylagede fisk og skalldyrmåltider, fra vårt store sjømatutvalg, vi har menyer på flere forskjellige språk også. Det er også mulig at vår servitør viser deg rundt disken der du kan få velge fra vårt rikholdige sortiment, å få det tilberedt etter ditt ønske.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to og spiste lunsj to skiver med reker og to glass hvitvin og dette kostet over 800 kr.
I tillegg til at det tok veeeldig lang tid.
Smaken var god, men opplevelsen var at dette ikke smakte.

2  Takk, ClausE
fjellskaal, Marketing på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei Claus, det er leit å lese at opplevelsen ikke smakte- da det er gode opplevelser vi står for!

Prisen henger sammen med at vi bruker kun ferske reker og de håndpilles på kjøkken før servering. I tillegg bruker vi kun de beste råvarene tilgjengelig til en hver tid- vi har alltid kvalitet i fokus.
Vi har 17 forskjellige hvitviner på glass, et bredt utvalg i forskjellige prisklasser.

Det kan dessverre forekomme litt lengre ventetid ved full restaurant, noe som deres servitør skulle opplyst dere om. Dette skal vi selvfølgelig ta til etterretning, og ta opp med servitørene.

Håper at dere ønsker å gi oss en ny sjanse ved en annen anledning.
Med vennlig hilsen, Fjellskål sjømatrestaurant!

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Dette er Bergen sin beste fiskerestaurant, men byens beste hvitvinskart. Vi har nå vært her flere ganger, og vi er like fornøyd hver gang. Anbefaler også butikken, med fantastisk utvalg og råvarer. Anbefales på det sterkeste!! Når det er sagt har vi også prøvd deres Wagyubiff med en Bordeaux vin, som begge var innertier😃😃
Vi er snart tilbake🤩🤩

Takk, Frode O
fjellskaal, Marketing på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei Frode, tusen takk en hyggelig anmeldelse =) Det gleder oss å høre at du kommer tilbake til oss som gjest! Spesielt hyggelig å lese din kommentar om vårt vinkart- der vi nøye utvalgt gode viner som kompletterer de de forskjellige rettene i menyen. Fantastisk å lese at også Wagybiffen sto til forventingene! Vi gleder oss til neste gang!
Hilsen Fjellskål!

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og flott beliggenhet. Husk å bestille bord, for her er det fullt . Kommer tilbake hit ved neste anledning👍🏻👍🏻

Takk, S2672SArogerd
fjellskaal, Marketing på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei Roger, så hyggelig å høre at du var fornøyd med middagen din her. Takk for at du kom, og at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Som du skriver, så anbefales det å reservere bord =) Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning. Med vennlig hilsen Fjellskål.

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Havnet her på andre forsøk. Husk å bestille bord! Fantastisk sjømattallerken og fish & chips av brosme. God vin og veldig god service. Vi følte oss vel ivaretatt og trivdes veldig godt.

1  Takk, erikmG6801GH
fjellskaal, Owner på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Hei Erik,

Tusen takk for flott tilbakemelding. Som du skriver så er det en anbefaling er å reservere bord på forhånd! :) Det gleder oss å høre at dere er fornøyd med besøket. Hjertelig velkommen tilbake også ved en annen anledning. Med vennlig hilsen Fjellskål.

Anmeldt 8. juli 2020

Jeg bøyer meg i støvet
Først det negative.
Bestill bord !. Det var smekk fullt.
Tok en drøy time før vi fikk forretten på bordet...
Regnvær, men hva kan man vente i Bergen.
Frisk pris, men opplevd værre i Oslo.
Det positive
En spicy blåskjell.... var skikkelig spicy, men det hjalp godt med fløte i.
Kongekrabbe, snøkrabbe, taskekrabbe lett grillet i smør & hvitløk
sammen med en hvit Redoma 2016 fra Niepoort
Kan det bli bedre ?
Jo forresten... Trivelig betjening !
Solsiden i Oslo kan ta seg ei bolle. Her har de noe å lære.

1  Takk, Tore T

Hei Tore,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Som du skriver så anbefaler vi alle våre besøkende i sommersesongen å reservere bord på forhånd =)
Det gleder oss å lese at du var så fornøyd med besøket på Fjellskål sjømatrestaurant. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.
Hilsen Fjellskål

Reisende som så på Fjellskål Sjømatrestaurant, så også på

Har du vært i Fjellskål Sjømatrestaurant? Del dine erfaringer!