Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk matopplevelse!”

Fjellskål Sjømatrestaurant
Vurdert som nr. 34 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 217
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: konseptet vårt er, sjømat butikk og restaurant, med levende sjømat i akvariene, stort utvalg av fersk fisk, skalldyr, røyket fisk og forskjellige typer kaviar i diskene, i motsatt ende av butikken, finner du restauranten vår, der vi tilbreder nylagede fisk og skalldyrmåltider, fra vårt store sjømatutvalg, vi har menyer på flere forskjellige språk også. Det er også mulig at vår servitør viser deg rundt disken der du kan få velge fra vårt rikholdige sortiment, å få det tilberedt etter ditt ønske.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dette var rett og slett bare fantastisk! Maten var av egen klasse, betjeningen var veldig forekommende og stemningen var meget bra! Det var dyrt, men absolutt verdt alle pengene. Anbefaler skalldyrtallerken!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, marit1993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fjellskaal, Markedsføring på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Marit, tusen takk for fantastisk hyggelig anmeldelse. Det gleder oss å lese at du var så fornøyd med besøket hos Fjellskål. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning. Hilsen, Fjellskål sjømatrestaurant!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 051)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 1 051 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat som var godt både på smak og pris. Verdt pengene : 100%!!
Så dette var 10 av 5 punkter. Dette til tross for at en får smør i engangsbeger og må betale 29,- ekstra for aioli og andre «sauser» på retter til 4-500 kr
Det blir det litt rart … om det er der de ryker bør de legge på pris 50kr. Irritasjon er større enn hva det koster … noen billigere retter hadde pisket smør. Rart at det er slik.
Det samme gjelder det at en må ha en «nøkkel» for å gå på do. Må du så må du og da er det rart at en må betale kr 10 der du står i kø med alle andre på torget fordi det ikke var flere ledige «nøkler» Litt rart at de ikke har egen do!
MEN
Når en bruker nærmere 6.000 på lunsj for 2 pers (du har maks 2 timer på å få til dette i utgangspunktet) hadde det vært hyggelig om de som serverte de to flaskene med champagne kunne fylt opp glassene en gang. De er ikke så tunge.
Å be gjester om at de må flytte seg for det kommer andre er heller ikke lurt. Føler deg ikke så velkommen da. Dette var ikke noe problem for oss og vi slapp det også. Om det har noe med hva vi brukte der eller annet er en usikker på.
Når ferdig fikk vi fikk til slutt kontakt med en ny på vakt og betalt.
Ble dessverre ikke mye tips. Var heller ikke mye takk for besøket og takk for at dere kom. Mulig vi nordmenn er mer kresne enn andre som er innom i et «normalår»?
Burde sikkert også gjort som de «innfødte» ved siden av som sa de skulle drikke mye og kose seg masse. De endte opp med kun forretter og noen glass med drikke. Dårlig taktikk av oss da vi endelig forsto at de fikk mer oppmerksomhet. Om det har noe med dialekt eller annet vet en ikke.

Da var vi ferdig med tredje gangs besøk hos Fjellskål: første, eneste og siste.
Ikke pga av mat, kvalitet og pris, men service og gjesteopplevelsen. Den var minus 9 av 5. Derfor totalt kun 1 på «punktene» gitt her.
Til restauranten! Husk en ting; du kan klippe en sau vår og høst, men får bare flådd han en gang.
Kos dere i Bergen med god mat og service Mange steder har det

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, godmatinorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fjellskaal, Marketing på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei Trond Ove, vi setter pris på din grundige tilbakemelding, selv om det er meget trist å lese at dere sitter igjen med en dårlig opplevelse etter å ha besøkt oss.

Dere ble oppvartet av en servitør under opplæring, men det er ingen unnskyldning. Av en feiltagelse har dere måttet betale ekstra for aioli, noe som dere selvfølgelig ikke skulle ha gjort. I tillegg skal det alltid serveres pisket smør til enhver rett- og vi må bare beklage for at dere ikke fått dette servert. Hos oss skal alle gjester føle seg like velkomne og ivaretatt på beste måte, vi beklager for at vi sviktet.

De bristende service aspektet blir nøye tatt til etterretning, vi jobber daglig med kommunikasjon og oppfølging av våre ansatte for å løfte oss til det nivået vi skal være på. 

Grunnet plassmangel og stor pågang kan vi dessverre kun tilby to timers sitting, under bookingprosessen får også alle gjester et tilbud om å utvide reservasjonen på forhånd. Gjester som ønsker å sitte lengre får også tilbudet om å fortsette besøket i vår flotte lounge! =)


Når det kommer til toalettfasilitetene på bygget så er de kommunale, vi har i årevis utrykket vårt ønske om å ta over driften og renholdet, samt få ordentlig belysning og vakthold/renholdsvakt der, men dessverre uten å få gehør for dette i Bergen kommune.
Hadde satt pris på om du kunne sende din klage vedrørende toalettfasilitetene på bygget direkte til Bergen kommune, slik at de kanskje får forståelse for hvilket inntrykk folk får av de kommunale toalettene i sentrum, og at ordentlig orden og renhold der bidrar til et godt helhetsinntrykk av byen og fisketorget og restaurantene som ligger der. Toalettfasilitetene på bygget er dessverre utenfor vår makt, det er meget trist.

Avslutningsvis er vi utrolig stolt over tilbakemeldingene dine vedrørende maten, kokken hilser og takker!

Vi håper at dere vi gi oss en ny sjanse i fremtiden, slik at vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen, Fjellskål sjømatrestaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat som er delikat laget til , god service og tilgjengelighet! veldig fine omgivelser :-):-)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mareno166
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fjellskaal, Markedsføring på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Tusen takk Maren for en flott anmeldelse, og hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Hilsen Fjellskål!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to og spiste lunsj to skiver med reker og to glass hvitvin og dette kostet over 800 kr.
I tillegg til at det tok veeeldig lang tid.
Smaken var god, men opplevelsen var at dette ikke smakte.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ClausE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fjellskaal, Marketing på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei Claus, det er leit å lese at opplevelsen ikke smakte- da det er gode opplevelser vi står for!

Prisen henger sammen med at vi bruker kun ferske reker og de håndpilles på kjøkken før servering. I tillegg bruker vi kun de beste råvarene tilgjengelig til en hver tid- vi har alltid kvalitet i fokus.
Vi har 17 forskjellige hvitviner på glass, et bredt utvalg i forskjellige prisklasser.

Det kan dessverre forekomme litt lengre ventetid ved full restaurant, noe som deres servitør skulle opplyst dere om. Dette skal vi selvfølgelig ta til etterretning, og ta opp med servitørene.

Håper at dere ønsker å gi oss en ny sjanse ved en annen anledning.
Med vennlig hilsen, Fjellskål sjømatrestaurant!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Dette er Bergen sin beste fiskerestaurant, men byens beste hvitvinskart. Vi har nå vært her flere ganger, og vi er like fornøyd hver gang. Anbefaler også butikken, med fantastisk utvalg og råvarer. Anbefales på det sterkeste!! Når det er sagt har vi også prøvd deres Wagyubiff med en Bordeaux vin, som begge var innertier
Vi er snart tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, frodeoren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fjellskaal, Marketing på Fjellskål Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei Frode, tusen takk en hyggelig anmeldelse =) Det gleder oss å høre at du kommer tilbake til oss som gjest! Spesielt hyggelig å lese din kommentar om vårt vinkart- der vi nøye utvalgt gode viner som kompletterer de de forskjellige rettene i menyen. Fantastisk å lese at også Wagybiffen sto til forventingene! Vi gleder oss til neste gang!
Hilsen Fjellskål!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fjellskål Sjømatrestaurant, så også på

 

Har du vært i Fjellskål Sjømatrestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din