Hei Trond Ove, vi setter pris på din grundige tilbakemelding, selv om det er meget trist å lese at dere sitter igjen med en dårlig opplevelse etter å ha besøkt oss.
Dere ble oppvartet av en servitør under opplæring, men det er ingen unnskyldning. Av en feiltagelse har dere måttet betale ekstra for aioli, noe som dere selvfølgelig ikke skulle ha gjort. I tillegg skal det alltid serveres pisket smør til enhver rett- og vi må bare beklage for at dere ikke fått dette servert. Hos oss skal alle gjester føle seg like velkomne og ivaretatt på beste måte, vi beklager for at vi sviktet.
De bristende service aspektet blir nøye tatt til etterretning, vi jobber daglig med kommunikasjon og oppfølging av våre ansatte for å løfte oss til det nivået vi skal være på.
Grunnet plassmangel og stor pågang kan vi dessverre kun tilby to timers sitting, under bookingprosessen får også alle gjester et tilbud om å utvide reservasjonen på forhånd. Gjester som ønsker å sitte lengre får også tilbudet om å fortsette besøket i vår flotte lounge! =)
Når det kommer til toalettfasilitetene på bygget så er de kommunale, vi har i årevis utrykket vårt ønske om å ta over driften og renholdet, samt få ordentlig belysning og vakthold/renholdsvakt der, men dessverre uten å få gehør for dette i Bergen kommune.
Hadde satt pris på om du kunne sende din klage vedrørende toalettfasilitetene på bygget direkte til Bergen kommune, slik at de kanskje får forståelse for hvilket inntrykk folk får av de kommunale toalettene i sentrum, og at ordentlig orden og renhold der bidrar til et godt helhetsinntrykk av byen og fisketorget og restaurantene som ligger der. Toalettfasilitetene på bygget er dessverre utenfor vår makt, det er meget trist.
Avslutningsvis er vi utrolig stolt over tilbakemeldingene dine vedrørende maten, kokken hilser og takker!
Vi håper at dere vi gi oss en ny sjanse i fremtiden, slik at vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake.
Med vennlig hilsen, Fjellskål sjømatrestaurant.