Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt et besøk”

Fjellskål Sjømatrestaurant
Vurdert som nr. 35 av 470 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 12 - USD 195
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: konseptet vårt er, sjømat butikk og restaurant, med levende sjømat i akvariene, stort utvalg av fersk fisk, skalldyr, røyket fisk og forskjellige typer kaviar i diskene, i motsatt ende av butikken, finner du restauranten vår, der vi tilbreder nylagede fisk og skalldyrmåltider, fra vårt store sjømatutvalg, vi har menyer på flere forskjellige språk også. Det er også mulig at vår servitør viser deg rundt disken der du kan få velge fra vårt rikholdige sortiment, å få det tilberedt etter ditt ønske.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Nydelig sjømat. Vi spiste blåskjell som var helg perfekte. Godt brød og veldig stor vinliste. Veldig hyggelig personal.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 706sirik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 118)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 1 118 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Nydelig sjømat og god vinanbefaling av en oppmerksom kelner gjorde dette til en veldig god matopplevelse

Kan virkelig anbefale skalldyr symfoni tallerken til kr 689,-

Dato for besøk: juli 2021
Takk, randysofiaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

For en opplevelse! Booket bord på forhånd, kom 25 minutter før oppsatt tid, de gjorde klart bordet til oss med en gang, og vi ble vist til bord og menyer av en hyggelig servitør. Drikke og mat ble bestilt, Laks til fruen, og skalldyrtallerken til meg selv. Maten kom på bordet, helt nydelig opplagt, alle smaker var fantastiske og jeg har aldri kost meg så mye på en restaurant før! Kjempe god service og mat! Anbefales 10/10

Dato for besøk: juli 2021
Takk, sondrebjerke99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi fikk bordet vårt nesten en time forsinket. Ble plassert i loungeområdet og ignorert i nesten en halvtime før en servitør endelig kom og lurte på om vi skulle ha noe drikke.

Forrettene var variable. Føret blekksprut som ble servert med mer potet enn blekksprut, kamskjell som var nærmere hockeypucker i konsistens enn kamskjell og slett ikke noe å være begeistret for.

Til hovedrett Spiste vi blant annet piggvar som presterte å være både overkokt i en del og for lite behandlet i en annen del, med deler av skinn og bein ennå på fisken.

Fish & chips ble servert med en side deigete og en side nesten perfekt. Fisken var god, men burde vært bedre tilberedt.

Skalldyrtallerken var helt ok. Ikke noen ting som skilte seg ut som spektakulært, men helt grei.

Beste tilberedte rett for kvelden var breiflabben, men til gjengjeld var sausen en skivebom.

Servicen var nærmest fraværende gjennom kvelden. Hyggelig nok betjening, men fulgte ikke med og var periodevis fullstendig forduftet.

Prisen for herligheten var alt for dyr for kvaliteten man fikk. Har vært her en gang tidligere med kollegaer og blir nok ikke å dra hit igjen.

Vær lur og bruk penger et annet sted da Bergen har mange steder med langt mer kvalitet til den prisene.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, h0j3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

Ligger man på brygga eller bryggen som vel bergenserne sier så må jo stedet ha en maritim stil og det har dette absolutt. En rikholdig meny rimeligvis preget av fisk og sjømat. Prisnivået passet nok ikke trange feriebudsjetter og en sitter tilbake med et spørsmål om stedet er en tanke overpriset.

Maten var det utvilsomt bra klasse over mens servicen ikke var mer enn det en skal forvente på et dyrt sted. Stedet er heller ikke rette plassen hvis en er ute etter å senke tempoet et hakk for her gikk det unna.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, RunarF7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fjellskål Sjømatrestaurant, så også på

 

Har du vært i Fjellskål Sjømatrestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.