Hei Peter,
vi setter pris på din konstruktive tilbakemelding, selv om det er meget trist å lese at dere sitter igjen med en dårlig opplevelse etter å ha besøkt oss.
Det bristende service aspektet gjeldende forretten blir nøye tatt til etterretning, vi jobber daglig med kommunikasjon og oppfølging av våre ansatte for å løfte oss til det nivået vi skal være på.
Det stemmer at dere informerte i deres reservasjon at dere skulle feire jubileum og ønsket et fint bord for anledningen. Dette ble innfridd hvor vi tildelte dere et flott bord ved vinduet ute på styrbord terrasse.
Dere reserverte bord hos oss via nettet og bestemte selv når dere ønsket å ankomme restauranten. Dere fikk deretter en bekreftelse på reservasjonen via mail og sms, i denne bekreftelsen er det tydelig beskrevet hvor lenge bord reservasjonen er og at en kan kontakte restauranten om en ønsker å utvide tiden utover de to timene som er oppgitt.
Denne informasjonen har dere fått opptil tre ganger før dere ankom restauranten lørdag kveld, og det ble ikke oppgitt et ønske om å utvide tiden.
Hele restauranten var booket fra tidlig til sent så mulighetene for å forlenge sittetiden var rett og slett umulig å få til samme dag. Det er klart vi hadde ønsket å tilby dere å sitte lengre, og vi er lei oss for at vi ikke hadde muligheten til det denne kvelden.
Det vil som oftest være reservasjoner som ankommer med sine ønsker og feiringer, som ikke er mindre verdt enn dem som allerede sitter i restauranten. Vi ville aldri gitt beskjed til våre gjester om å forlate restauranten eller avbrutt et måltid, men å informere om at det kommer en ny reservasjon er noe vi gjør for å påminne om tiden.
Når det er sagt ser vi på det som forkastelig at det blir påstått at dere ble kastet dere ut av restauranten. Ikke minst at det blir lagt ut på offentlige plattformer, det er en feilvisene påstand som er meget trist å måtte forholde seg til. Det er langt fra sanningen, dere ble tilbudt om å sitte i vår lounge for å nyte både dessert og drikke, noe dere takket ja til.
Når det er sagt, ble e-posten din besvart fire dager etter at du sendt den. Noe som skyldes av at vi internt går igjennom tilbakemeldingene før de blir besvart.
Vi håper at dere vi gi oss en ny sjanse i fremtiden, slik at vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake.
Med vennlig hilsen, Fjellskål sjømatrestaurant.