Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Liten Meny”

Kitchen & Table Bergen Airport
Vurdert som nr. 152 av 452 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Amerikansk, Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020

Vi spiste her siste kvelden i Bergen...
Lite utvalg på menyen...Mest Hamburgere..En Biff..0-Fisk..
Så hvis jeg hadde sjekket menyen før vi tok inn til Bergen...Ville jeg nok ikke tatt
middagen her..Men vi skulle tidlig avgårde neste dag..
Servicen var god...Veldig hyggelig betjening..Så De kan jo ikke noe for at menyen var liten..

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, gunnarhenriksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 58 anmeldelser

Anmeldt 14. januar 2020 via mobile enheter

Bartender valgte å vise fotballkamp etter sendeplan, selv om alle som satt i baren ville se landskampen mellom Norge og Portugal

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Austin L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2019

Spiste en hamburger aleine mens jeg ventet på min mann. Det var ingen suksess. Restauranten er hyggelig nok interiørmessig, men maten var ikke noe å hoppe i taket av. Burgeren skulle være medium men kom fra kjøkkenet ganske seig og hard og svært godt gjennomstekt. Jeg forventer litt mer til restaurantpris. Servicen var grei, men litt sært at ingen snakker norsk, bare engelsk.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lisbet R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Super hamburger med søtpotet fries;) koselig stemning i restauranten og påfølgende god irish coffeè i baren etterpå.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, liv1965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Stedet reklamerer med julebord. Det er sterkt misvisende. Det er snakk om julemiddag, med et begrenset dessertbord. De fleste hoteller har større utvalg i desserter til lunsj en en hadde her. Ikke noe særlig å skryte av butikk kjøpte pepperkaker og uttørket kransekake. Ingen kaldretter. Middagen var lutefisk, ribbe og pinnekjøtt. Spiser ikke lutefisk, så den uttaler jeg meg ikke om, ribben var veldig god. Saftig og med sprø svor. Pinnekjøttet var dårlig, uttørket og hardt. På kanten til uspiselig. Du får kun øl på falske, rett nok med et greit utvalg. For 600.- kr per person holder ikke dette mål. Styr unna og finne et annet sted.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 726petterg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kitchen & Table Bergen Airport, så også på

 

Har du vært i Kitchen & Table Bergen Airport? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din