“Liten Meny”

Kitchen & Table Bergen Airport
Vurdert som nr. 162 av 479 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Amerikansk, Skandinavisk
Anmeldt 25. juli 2020

Vi spiste her siste kvelden i Bergen...
Lite utvalg på menyen...Mest Hamburgere..En Biff..0-Fisk..
Så hvis jeg hadde sjekket menyen før vi tok inn til Bergen...Ville jeg nok ikke tatt
middagen her..Men vi skulle tidlig avgårde neste dag..
Servicen var god...Veldig hyggelig betjening..Så De kan jo ikke noe for at menyen var liten..

1  Takk, gunnarhenriksen

Anmeldt 14. januar 2020 via mobile enheter

Bartender valgte å vise fotballkamp etter sendeplan, selv om alle som satt i baren ville se landskampen mellom Norge og Portugal

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Austin L
Anmeldt 12. november 2019

Spiste en hamburger aleine mens jeg ventet på min mann. Det var ingen suksess. Restauranten er hyggelig nok interiørmessig, men maten var ikke noe å hoppe i taket av. Burgeren skulle være medium men kom fra kjøkkenet ganske seig og hard og svært godt gjennomstekt. Jeg forventer litt mer til restaurantpris. Servicen var grei, men litt sært at ingen snakker norsk, bare engelsk.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Lisbet R
Anmeldt 6. november 2019

Super hamburger med søtpotet fries;) koselig stemning i restauranten og påfølgende god irish coffeè i baren etterpå.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, liv1965
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Stedet reklamerer med julebord. Det er sterkt misvisende. Det er snakk om julemiddag, med et begrenset dessertbord. De fleste hoteller har større utvalg i desserter til lunsj en en hadde her. Ikke noe særlig å skryte av butikk kjøpte pepperkaker og uttørket kransekake. Ingen kaldretter. Middagen var lutefisk, ribbe og pinnekjøtt. Spiser ikke lutefisk, så den uttaler jeg meg ikke om, ribben var veldig god. Saftig og med sprø svor. Pinnekjøttet var dårlig, uttørket og hardt. På kanten til uspiselig. Du får kun øl på falske, rett nok med et greit utvalg. For 600.- kr per person holder ikke dette mål. Styr unna og finne et annet sted.

Takk, Petter G

Reisende som så på Kitchen & Table Bergen Airport, så også på

Har du vært i Kitchen & Table Bergen Airport? Del dine erfaringer!