Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av Soya Restaurant

Soya Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 46 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 9 - USD 35
Kjøkken: Kinesisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Med mer enn 3000 års historie er soyasausen den ingrediensen som virkelig kjennetegner asiatisk matlaging. Det finnes mange forskjellige varianter av soyasaus gjennom Sørøst-Asia. Soyasaus brygges gjennom en naturlig gjæringsprosess som har sitt opphav i Kina. Med sin distinkte smak er soyasaus en naturlig smaksforsterker – den 5. grunnsmak, ved siden av surt, søtt, salt og bittert. I Soya Restaurant ønsker vi å tilby internasjonale delikatesser tilberedet med gode, lokale råvarer. Vi vil tilby deg sunn mat, som samtidig har den gode smaken i behold.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Jeg er flere ganger blitt anbefalt denne restauranter av mine bergenske venner og kolleger. Jeg var misfornøyd etter første gang jeg var der, men bestemte meg for å gi stedet en sjanse til. Heller ikke denne gangen var jeg fornøyd, og kommer nok neppe tilbake. Maten lever ikke opp til min forventning, jeg vil kalle den middelmådig. At dette skal være en av de beste restaurantene i Bergen skjønner ikke jeg. Vi hadde en hyggelig servitør, men vedkommende var ikke stødig nok i norsk til å forklare oss menyen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sojosss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (382)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 382 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 2 voksne og 2 barn, sammen med 2 andre voksne tok turen innom en lørdags ettermiddag. Fikk bord til alle sammen med en gang (noe en kanskje ikke bør forvente en lørdag ettermiddag).
Ikke mange valg på barnemenyen, men vi fikk mulighet til å tilpasse til det våre barn ønsket. Mye spennende å velge mellom for de voksne. Alle bestilte forskjellig og alle var fornøyd. Maten kom kort tid etter bestilling, og vi ble gode og mette. Hyggelig betjening og service. Kommer gjerne igjen og kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, dnartslos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Meget god asiatisk mat, bra råvarer og hyggelig betjening. Det er dog litt støyende musikk til å nyte så god mat i. Både unge og godt voksne besøker denne restauranten. Med litt mer dempet og roligere musikkvalg, ville vi gitt dem en 5er.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Lampelandhagan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

God mat. Tok 50 minutter å få forretten, den ble stående på feil bord og var kald og tørr når vi fikk den. Generelt tok alt veldig lang tid, og maten virket å ha stått lenge. Det var også vanskelig å få kontakt med ansatte.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, emiliefish
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, lite å utsette på noen ting. Hyggelig personell, burde muligens vært litt flere, men med tanke på corona situasjonen så var det veldig bra

Dato for besøk: juni 2020
Takk, johndM2392GT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Soya Restaurant, så også på

 

Har du vært i Soya Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din