“God mat!”

Prisklasse: USD 7 - USD 29
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Med mer enn 3000 års historie er soyasausen den ingrediensen som virkelig kjennetegner asiatisk matlaging. Det finnes mange forskjellige varianter av soyasaus gjennom Sørøst-Asia. Soyasaus brygges gjennom en naturlig gjæringsprosess som har sitt opphav i Kina. Med sin distinkte smak er soyasaus en naturlig smaksforsterker – den 5. grunnsmak, ved siden av surt, søtt, salt og bittert. I Soya Restaurant ønsker vi å tilby internasjonale delikatesser tilberedet med gode, lokale råvarer. Vi vil tilby deg sunn mat, som samtidig har den gode smaken i behold.
Anmeldt 24. november 2021 via mobile enheter

Jeg var her sammen med en venninne. Vi fikk utrolig hyggelig service, og maten smakte nydelig. Vi prøvde flere retter, og alt var godt.
Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: november 2021
Takk, HegeN175

Anmeldt 9. november 2021 via mobile enheter

Alt for mange gjester og for få kelnere. Ventet 30 min på menyen, selv om de føk forbi flere ganger. Så ventet 30 min på maten! Når du da har bord som skal forlates på tid er dette dårlig. Kaffen som ble bestilt ble glemt. Masete kelner som hele tiden måtte ta på gjestene. Men - maten er veldig god

Dato for besøk: november 2021
Takk, 495seg
Anmeldt 22. oktober 2021 via mobile enheter

Spiste middag her på vår første kveld i Bergen. Har vært her en gang før for noen år siden, og valgte dette stedet igjen grunnet meget positiv matopplevelse da.
Vi bestilte 2 ulike Dim Sum retter til forrett, og de smakte godt begge to.
Til hovedrett spiste begge Peking Duck med japanske pannekaker og tilbehør. Denne retten er helt nydelig, og minner meg litt måten vi spiser taco med lefse på, bare denne med japanske smaker.
Til dessert spiste vi jordbærsalat og sjokoladefondant. Begge dessertene var meget gode.
Alt i alt en ypperlig smaksopplevelse som toppes av at vi kan drikke japansk øl til, og restauranten har servitører som yter god service.

Takk, ainahaug
Anmeldt 11. oktober 2021

Liker å forsøke det samme (av og til). Soya Sjømattallerken - kamskjell og breiflabb smakte godt. Hummeren (1/2) var nok en gang litt "well done". Klør og ledd var ikke skikkelig knekket og med spisepinner og mye saus, blir dette litt grisete. Spesielt når det ikke følger med noe å vaske seg med. Det var også lovlig mye stangselleri som ble servert. Betjeningen er hyggelig, men kanskje litt få denne dagen.

Takk, SteinB58
Anmeldt 9. oktober 2021 via mobile enheter

Vi hadde en veldig fin middag her. Totalt sett en veldig fin opplevelse. Smakfull mat og veldig god vin. Servicen var også veldig bra og stemningen var topp.

Takk, MonAlvxx

Reisende som så på Soya Restaurant, så også på

Har du vært i Soya Restaurant? Del dine erfaringer!