“Supert”

Vurdert som nr. 57 av 612 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Med mer enn 3000 års historie er soyasausen den ingrediensen som virkelig kjennetegner asiatisk matlaging. Det finnes mange forskjellige varianter av soyasaus gjennom Sørøst-Asia. Soyasaus brygges gjennom en naturlig gjæringsprosess som har sitt opphav i Kina. Med sin distinkte smak er soyasaus en naturlig smaksforsterker – den 5. grunnsmak, ved siden av surt, søtt, salt og bittert. I Soya Restaurant ønsker vi å tilby internasjonale delikatesser tilberedet med gode, lokale råvarer. Vi vil tilby deg sunn mat, som samtidig har den gode smaken i behold.
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat. Gode smaker. Maten kom akkurat når den skulle ,ikke for fort eller for sent. Service på topp. Takk Soya, vi kommer igjen.

1  Takk, 550mariettaa

2024 av 435 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte 4 retters meny, og ventet 45 min mellom rett 2 og 3 - de hadde glemt oss. En av rettene var også kald. Vi ble heller ikke fulgt opp ift vin osv det ordnet vi selv. Utover at servicen var elendig var maten god. Hadde også vært en ide å vaske toalettene. Det er et sted med potensiale, men faller gjennom på service og renhold.

Takk, Nina G
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Super service og veldig god mat. Jeg anbefaler så absolutt szechuan beef, veldig sterkt, men super godt! Ungene hadde stekt ris og sova nudler - veldig bra alt sammen.

Takk, Hege H
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig servitør! Fantastisk service! Maten smaker himmelsk! Elsker aubergine hot pot, siu long bun og baby back ribs😍. Det finnes ikke autentisk kinesisk restaurant i byen hvor jeg bor.Folk som bor i Bergen er så heldige at de får mulighet å smake autentisk kinesisk mat!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Sunshinelucky
Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter

Jeg har spist godt her tidligere, men retten jeg spiste i dag var mangelfull og absolutt ikke bra. Da jeg klagde på at alle pannekakene til min Peking And var klistret sammen til en stor klump, fikk jeg beskjed av den ene servitøren at slik skulle det være! Den andre beklagde og sa han skulle ordne nye, men det skjedde aldri. Så både mat og service står til stryk. Mulig det var for få på jobb, men bedre å avvise kunder dersom man ikke får til noe bedre enn dette. Tviler på at jeg kommer tilbake med det første.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Connector17160425901

Reisende som så på Soya Restaurant, så også på

Har du vært i Soya Restaurant? Del dine erfaringer!