Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nice lunch! ”
Anmeldelse av Skyskraperen Restaurant

Skyskraperen Restaurant
Vurdert som nr. 142 av 475 Restauranter i Bergen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter

Fin utsikt, god mat, hyggelig betjening.
Trives godt der oppe i skyene, men de må slutte å spille Sissel Kyrkjebø hele tiden

Dato for besøk: juni 2019
Takk, jusist77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 103 anmeldelser

Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Hyggelig å komme for første gang opp til Ulriken og spiser en god lunsj i denne skjulte perlen av en restaurant med Bergens beste utsikt! Glem Fløien - Ulrikens utsikt er så mye bedre. Veldig hyggelig spansk betjening. Absolutt å anbefale.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 461annettb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2019 via mobile enheter

Dette var en utsøkt matopplevelse. Besøkte sammen med 20 kolleger og fikk en fantastisk meny bestående av artisjokk og fennikel suppe, fjellørret på bygg risotto, entrcote og rabarbrais med marengs. Anbefales på det varmeste, kombinert med opplevelsen med å gå opp og/eller gondolbane.
Meget god, positiv og smilende service.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Eseter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2019

Jeg og en kompis bestilte to fjellburgere her etter en tur over vidden.
Når maten ble servert var den lunken og brødet på burgeren var i det tørreste laget. Vi fikk ikke bestikk og serviett (dette måtte vi finne inne i restauranten), det var ingen servitører som spurte hvordan maten smakte, ingen som hentet tallerknene når vi var ferdige eller spurte om vi kunne tenke oss noe mer drikke eller mat.

Renholdet på toalettet var heller ikke bra. Det var en stram og sterk lukt av urin, og det manglet papir til å tørke seg på hendene etter håndvask.

Bortsett fra den flotte utsikten ble dessverre opplevelsen en skuffelse.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Martin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Flott med en fin restaurant på toppen av Ulriken. Ta banen eller gå opp for å bli belønnet med gourmet mat på toppen med en helt fantastisk utsikt over Bergen. Anbefales på det høyeste.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anders I, Leder  på Skyskraperen Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Takk for hyggelig tilbakemelding, og hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skyskraperen Restaurant, så også på

 

Har du vært i Skyskraperen Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din