Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nei nei nei”
Anmeldelse av Skyskraperen Restaurant

Skyskraperen Restaurant
Vurdert som nr. 143 av 503 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 860 - kr 2 000
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Har akkurat vært på plassen. Jeg mener dette er noe av det dårligste jeg har vært med på. Lenge før forrett kom. Middag ventet vi på i en evighet. Desser kom rett før di stengte. Jeg vil ikke anbefale dette.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, 777leifm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (141)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 142 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste en 4-retters ++ med nydelig vin og fikk noen uforglemmelige smaksopplevelser! Med tillegg av unik utsikt anbefales dette på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, torfridb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Finnes ikke bedre følelse enn å gå opp til Ulrikens topp og nyte god mat og et glass vin med panoramautsikt over hele Bergen! Har testet flere retter og er like fornøyd hver gang 😊

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, Aflund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Fin utsikt, god mat, hyggelig betjening.
Trives godt der oppe i skyene, men de må slutte å spille Sissel Kyrkjebø hele tiden🐁

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, jusist77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Hyggelig å komme for første gang opp til Ulriken og spiser en god lunsj i denne skjulte perlen av en restaurant med Bergens beste utsikt! Glem Fløien - Ulrikens utsikt er så mye bedre. Veldig hyggelig spansk betjening. Absolutt å anbefale.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, 461annettb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Skyskraperen Restaurant, så også på

 

Har du vært i Skyskraperen Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.